Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika Krajewska

Ile sie staraliscie o DRUGIE dziecko???

Polecane posty

Gość Dominika Krajewska

Pierwsze dziecko udalo nam sie poczac za pierwszym razem. Niedlugo zaczniemy starania o rodzenstwo dla synka. Zastanawiam sie, czy sa szanse, ze bedzie podobnie. A jak Wy, kobietki, mialyscie? CZytalam, ze z druga ciaza moga byc klopoty, mimo ze wpierwsza udalo sie zajsc od razu...

Gość Dominika Krajewska
Swietnie, mam nadzieje, ze u nas bedzie podobnie :-D

w druga od razu decyzja a za miesiąc juz bylam w ciąży,natomiast o pierwszą staraliśmy się rok

Gość Joasia P.
W ogóle się nie staraliśmy. :D Mąż spytał: "Mogę w środku?" Ja zaaferowana i szczytująca zanim zajarzyłam co mnie pyta i wyjęczałam "Nieee... mam płodne" To usłyszałam... "Za późnoooo..." :D :D Tak mnie to rozśmieszyło, że później kilka dni boki zrywałam. Jak robiłam test to powiedziałam mężowi, że jak będzie pozytywny to nazwiemy dziecko "za późnoooo..." Dzidzia w drodze. Syn ma 4 lata i rodzeństwo planowaliśmy tylko jakoś tak cały czas odkładaliśmy bez konkretnego powodu. ;)

Gość jojojjj
Joasia P. =- super ale się ubawiłam :) :D

Gość dona08
witajcie!!!my o pierwsze staralismy sie kolo roku ( ale praca przyjemna) a o drugie 4 m-ce...wiec chyba zadnej regły nie ma zalezy od kobitki....