Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nienawidze swych wlosow

MAM fatalne wlosy Fryzjer schrzanil sprawe, czy mam prawo do reklamacji?

Polecane posty

Poszlam do fryzjera ze zdjeciem z kom, na kt贸rym laska miala karmelowy blond,podchodzacy pod ciemny. Powiedziala, ze na moich wlosach wyjdzie zolty, nie widzi tego koloru i zaproponowala inny, ja do niej "nie jestem pewna" a ona "ale ja jestem" I zrobila. Wyszedl okropny, mysi kolor. Pop艂aka艂am sie z momentem gdy skonczyla suszenie. Wysz艂am, zaplaci艂am, ale potem wr贸ci艂am z mama rzadajac reklamacji. Zaczely sie klocic, babka, ze powinnam chodzic do fryzjera z mama, bo sama nie wiem czego chce, zwalila ewidentnie na moja niekompetencje.... A ja sie nie znalam. Mama kazal jej podpisac oswiadczenie, nie podpisala i powiedziala, ze ma 6 swiadkow (pracownikow). Chcemy zlozyc skarge. Uwzglednia? Co to da? A mi smutno, bo mam urodziny, fatalny kolor i siare, bo pracowal tam znajomy;(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
faktycznie siara ,nie do艣膰 ,ze si臋 pop艂aka艂a艣 to jeszcze mamusi臋 przyprowadzi艂a艣:D No ale chyba fryzjerka powiedzia艂a ci jaki kolor ci zrobi a ty si臋 zgodzi艂a艣 ona ma 艣wiadk贸w wi臋c w膮tpi臋 ,偶eby reklamacja co艣 da艂a. A je偶eli to jaka艣 s艂aba fryzjerka to ja bym ola艂a t臋 reklamacj臋 bo nie wiadomo co teraz zrobi z twoimi w艂osami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teraz
po sprawie nie powinnas placic i zadac od razu naprawienia szkody, teraz to ta "fryzjerka" moze nawet powiedziec ze cie u niej nie bylo

Udost臋pnij ten post

Boze, ale siara.... Ja juz chcialam sie wycofac, ale moja mama ma trudny charakter.... Jeszcze tych pracownikow mijam czesto na ulicy.... Bardzo siara, nie? Boze, juz widze te ploty. Wstyd mi i ciezko;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja sie zgadzammm
boze ile ty masz lat dziewczyno? mame przyprowadzila bo jej fryzjerka inny kolor wlosow zrobila buahahaha co za idiotka :D przeciez Ci laska pokazywa艂a wczesniej jaki kolor zrobi a Ty sie zgodzilas, mimo ze nie chcialas - ZGODZILAS SIE i teraz mozesz jej naskoczyc. zebys jeszcze sama awanture zrobila i kazala to poprawiac od razu to co innego, ale zaplacilas, wyszlas, naskarzylas mamie i masz teraz siare buahahahha cyrk :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhgdjhdg
:\ reklamacje u fryzjera? z matka przychodzic? uhuuh :|

Udost臋pnij ten post