Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze swych wlosow

MAM fatalne wlosy Fryzjer schrzanil sprawe, czy mam prawo do reklamacji?

Polecane posty

Poszlam do fryzjera ze zdjeciem z kom, na którym laska miala karmelowy blond,podchodzacy pod ciemny. Powiedziala, ze na moich wlosach wyjdzie zolty, nie widzi tego koloru i zaproponowala inny, ja do niej "nie jestem pewna" a ona "ale ja jestem" I zrobila. Wyszedl okropny, mysi kolor. Popłakałam sie z momentem gdy skonczyla suszenie. Wyszłam, zaplaciłam, ale potem wróciłam z mama rzadajac reklamacji. Zaczely sie klocic, babka, ze powinnam chodzic do fryzjera z mama, bo sama nie wiem czego chce, zwalila ewidentnie na moja niekompetencje.... A ja sie nie znalam. Mama kazal jej podpisac oswiadczenie, nie podpisala i powiedziala, ze ma 6 swiadkow (pracownikow). Chcemy zlozyc skarge. Uwzglednia? Co to da? A mi smutno, bo mam urodziny, fatalny kolor i siare, bo pracowal tam znajomy;(

faktycznie siara ,nie dość ,ze się popłakałaś to jeszcze mamusię przyprowadziłaś:D No ale chyba fryzjerka powiedziała ci jaki kolor ci zrobi a ty się zgodziłaś ona ma świadków więc wątpię ,żeby reklamacja coś dała. A jeżeli to jakaś słaba fryzjerka to ja bym olała tę reklamację bo nie wiadomo co teraz zrobi z twoimi włosami

Gość teraz
po sprawie nie powinnas placic i zadac od razu naprawienia szkody, teraz to ta "fryzjerka" moze nawet powiedziec ze cie u niej nie bylo

Boze, ale siara.... Ja juz chcialam sie wycofac, ale moja mama ma trudny charakter.... Jeszcze tych pracownikow mijam czesto na ulicy.... Bardzo siara, nie? Boze, juz widze te ploty. Wstyd mi i ciezko;(

Gość a ja sie zgadzammm
boze ile ty masz lat dziewczyno? mame przyprowadzila bo jej fryzjerka inny kolor wlosow zrobila buahahaha co za idiotka :D przeciez Ci laska pokazywała wczesniej jaki kolor zrobi a Ty sie zgodzilas, mimo ze nie chcialas - ZGODZILAS SIE i teraz mozesz jej naskoczyc. zebys jeszcze sama awanture zrobila i kazala to poprawiac od razu to co innego, ale zaplacilas, wyszlas, naskarzylas mamie i masz teraz siare buahahahha cyrk :D

Gość jhgdjhdg
:\ reklamacje u fryzjera? z matka przychodzic? uhuuh :|