Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neverever

chyba nie mam sznas....

Polecane posty

Gość neverever

dziewczyna z bliznami po trądziku nie ma szans na miłość.... tak mi się wydaje. Jaki facet chcialby dziewczyne z buzią z dziurkami, jesli moze miec kazda inna z piękna, gładką cerą... i nawet jesli cala reszta jest w porządku, to przeciez wlasnei na twarz zwraca się głównie uwage, szczegolnie przy pierwszym spotkaniu. kurde jakie zycie jest czasem niesprawiedliwe...

Gość To naprawdę dziwne że...
A czy nie możesz z tym nic zrobić? Jakieś kremy, interwencja chirurgiczna...

Gość neverever
teoretycznie moge - ale nie ma pewnosci ze pomoze niestety. ale zrobie, tylko kiedy - nie wiem - niestety jest to bardzo kosztowne..:(

znam dwie kobiety, które mają \"podziurawione twarze\" przez blizny po trądziku jedna jest już po 40, ma rodzinę, kochającego męża druga jest młodsza, przed 30, piękna kobieta, mimo tych \"dziura\" zadbana, ładnie się ubiera, jest niesamowicie lubianą osobą i ma duże powodzenie, ale jest już mężatką coś jeszcze chcesz wiedziec?

A ja mam koleżankę, która ma straszną cerę, pryszcze, dziury, a mimo to na brak adoratorów narzekać nie może :)

Poza tym, jeśli facet nie zechce Cię tylko dlatego, że masz blizny po trądziku, to znaczy, że nie warto zawracać sobie nim głowy! :)

Gość neverever
no pocieszajace, nie powiem:) chcialabym wiedziec duzo, ale pewnie tylko one potrafilyby mi odp na te pytania. mnie ten moj pieprzony kompleks hamuje przed kontaktami z facetami, przed bliskościa. niestety...

Gość neverever
wiecie, zdarza sie ze ktos sie mna interesuje, tylko odrazu nachodza mnie chore mysli, pytania - dlaczego, czy to mozliwe ze ja mu sie podobam? nie przeszakdza mu to?! .... no zal... ale trudno mi myslec inaczej... gdyby nie te blizny, moja samoocena byla by o wieeele wyzsza...

Gość ja-ty-my
ty chyba za duzo o tym myslisz, nie przejmuj sie tak, wbrew pozorom faceci nie sa takimi powierzchowcami :D

przede wszystkim problem nie tkwi w twojej twarzy tylko w głowie i dopoki nie zrozumiesz ze mozesz byc z kimś ze mozesz sie podobac..i twoje blizny nie sa az tak istotne ...dotąd bedziesz miała kompleksy!! bo najwazniejsze zeby uwierzyć w siebie tez mam niska samoocene i mam wrazenie ze jestem najbrzydsza osoba na swiecie..choc tak wcale nie jest ale mam tak niskie poczucie własnej wartości ze czasami poprsotu dziwie się ze ktos mógłby na mnie spojrzec ale wiem ze to bardziej wina mojej psychiki i kompleksów niz rzeczywistej urody:P więc najwazniesjsze jak to mówia w poradnikach to uwierzyc w siebie:D

Gość neverever
probowalam, tylko jesli siedzi kolo mnie chlopak, z ktorym poszlam na randke, to wtedy nie ma szans, ciagle mysle tylko o tym zeby on ich nie zauwazyl. przeklenstwo, mowie wam. wiem ze to takie pesymistyczne, ze sie uzalam, ale kurde, ile bym oddala zeby sie tego pozbyc, chociaz w polowie:/

Gość neverever
szczera dziewczyna - dzieki, wiem ze wlasnie tak powinnam myslec, ale gdyby tylko dalo sie zmienic wlasne mysli... a moze sie da tylko jeszcze sie tego nie nauczylam... moze masz dobry poradnik ktory podpowie jak to zrobic heh:)

neverever, spróbuj znaleźć w sobie coś pięknego i myśleć o tym, gdy przypominają Ci się Twoje pryszcze. Może masz duże oczy? Śliczne włosy? I gdy gadasz z chłopakiem przestań myśleć: "tylko nie zauważ moich pryszczy", a "nie oprzesz się moim oczom" :). Coś w tym stylu. Może to Ci pomoże :)

Gość neverever
extinct - Tobie tez dziekuje:)kurcze choc nie jestem zwolenniczka opisywania wszytskich swoich tragedii zywiocwych na forach, to jednak tutaj o wiele latwiej podzielic sie z wami swoimi problemami:) szczera dziewczyna - costy?! ja wiem ze istnieje laserowe usuwanie blizn, ale wie ze jest strasznie drogie, mozesz napisac o tym cos wiecej? musze sie tym zainteresowac:)

Gość neverever
extinct - wiesz, przy najblizszej okazji tak wlasnie zrobie, wyprobuje Twoj pomysl :) problemem nie sa juz raczej pryszcze - przynajmniej to (mniej wiecej) mam juz za soba, teraz tylko te blizny;/

Gość neverever
dzieki wielkie:)

Gość neverever
niestety nie.. i mam baaardzo daleko do Łodzi, no ale zadzwonic i dowiedziec sie czegos - nic nie zaszkodzi, jesli okazaloby sie ze faktycznie te zabiegi sa tam za darmo i cos moga pomoc, to mysle ze moglabym sie poswiecic, i pojechalabym:)

Gość neverever
a słyszałam ze peelingi wogole nie pomagaja, tylko laser i to i tak nie zawsze.

Gość neverever
A moge zapytac skad to wiecie? :) moze zalezy od rodzaju blizn bo troche o tym czytalam i na temat tych zabiegów ludzie nie wypowiadali sie dobrze... wiec sama juz nie wiem:(

Generalnie Twój problem jest gdzieś głęboko w zakorzeniony w Twojej psychice,na pewno nie jest tak źle jak piszesz.:) Wiesz na pewno masz w sobie COŚ wartego podkreslnia-oczy usta :).I staraj sie nie mysleć o swoim problemie. Udaj sie do dobrego deramtologa w swoim miescie,potem do dobrej kosmetyczki ona Ci dokladniej opowie o pilingach i etc.Będzie dobrze! http://www.kosmetyka.eu/peeling-ziolowy.html