Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaas

Nie potrafie zapomniec?

Polecane posty

Gość Olaas

Hej mam na imie ola i mam 16 lat. W wakacje chodzilam do moich przyjaciol na osiedle i bylo ok .Do pewnego czasu tam zaczelam poznawac strasznie duzo ludzi. Poznałam wtedy i go wtedy byl zwyklym kolega z ktorym kiedys byla moja przyjaciółka i nadal go kochala ...ale on juz "podobno nie i nigdy jej nie kochał"...Bawił sie nia byla na kazde jego zawolanie ludzie si e zniej smiali i smieja ze wszystko zrobi dla niego chodz on na nia strasznie jedzie wyzywa itp. Z czasem zaczelam go poznawac nikomu nie powiedzialam z emam cos do niego zachowala to dla siebie...pod koniec wrzesnia on sam mi powiedzial z emu sie podobam n apoczatku nie wierzylamm powiedzialz emi to udowodni i fak udowadnial nie chcialo mu sie isc do kina ze mna z ta moja przyjaciółka( musiala tam byc przeciez;/) i taki kolega.. ale poszedl dla mnie....jak szlismy do kina szedl z nami taki jeszcze jeden kolega ktory strasznie na mnie jedzie w szkole i tp i powiedzialam zebysmy weszli do domu ale ten kolega byl juz blisko wiec on powiedzial z etak glupio powiedzial weź klucze i wejdz do domu potem po ciebie przyjde wiec myslalamz epojde znim sama ale co sie stalo...Przyjaciollka wyrwala mi z reki kluc zi otworzyla odm zaczela po nim latac jak to by byl jej dom;/;/szok ... poszlismy weszlismy do kina wszystko bylo ok usiadla moja przyjaciółka (bede mówic "M" ) kolo niej on (bede mówic"F") ja i ten kolega ale nie ten co tak na mnie jechal tylko inny;p i wtedy F powiedzial ze chce siedzie ckolo mnie a nie kolo M wiec siedzielismy wiecie M ja F i ten kolega;)...bylo swietnie zaczol mnie trzymac za reke chcialam by mnie trzymal ale nie moglam odsunelam sie bo wiecie M;/;(((( Po kinie byl na mnie troche zly ze sie odsunelam pytal sie mnie czemu to zrobilam a ja ze tak ogolnie to on foch a ja to o co foch a on : BO KU*** próbuje ci udowodnic z emis ie podobasz po 1 jestes sliczna po 2 masz zajebisty charakter po 3 wzrost wszystko wszystko mi sie w tobie podoba mnie wtedy zatklaoo chcialam go przytulic pocalowac.................nie moglam w poblizu byla M;(;( Po pewnym czasie chcial z emna byc powiedzialam z enie wiem on to odebral ze nie pytal sie czemu ja mu powiedzialam ze M to moja przyjaciollka i ze strace ja a on ze on nic do niej nie ma ze jej nie kocha itp.............i ze chce zeby mu dala ona spokoj............. ona nie dawala miala co chwile na mnie fochy itp.. a jaaa sie dla niej poswiecilam ....on mi powiedzial : Rozumiem z esie boisz bede czekal na ciebie:* Kochanny co nie?? nie zupełnie po kilku dniach kolega a wlasciwie moj przyjaciel i jego powiedzial muz e ze mna to nie ma sensu bo on ten moj przyjaciel boi sie ze jak cos miedzy mna a nim nie wyjdzie to ze bedzie mnie traktowal ja M czyli jak idiotke........................................ Potem M zerwala z emna przyjaźn zakazala mi z nim gadac nie zupelnie zakazala al emowila ze jak z nim bede to nie bedzie sie z emna przyjaźnic z ejak z nim gadam to sie źle ona czuje że jak ja sie na nieg o patrze to jej powiedzialam to co kurwa mam byc niewidoma ! yyyy i ona napisala mi smsa nie istniejesz dlamnie sory ! a wiecie czemu napisala ta eske bo z nim gadalam ;( wiec si enie odzywalismy do siebie z meisiac ja o niej ona do mnie ja do niego a on chyba chcial ale ja jzu wtedy nnie moglam:(:(ale potem mowie co kurwa nie przyjaźnie sie znia nei ptorafi zrozumiec z enie bylam z nim dla niej wiec chuj jej w dupe!! gadalam z nim bylo bosko pocałował mnie wpoliczek stykalismy sei czolami nosami itp::*:* powiedzial ze M to tylko kolezanak a z eja to cos wiecejld;dl:*:*aaaa potem okazalo sie z eon sie z nia skladal na prezent to mojej i M przyjaciolkiz e jej mowi ze on sobei z niej zartow nie robi ze cos do niej ma a nam wszystkim na osiedlu ze nic nie ma i teraz nikt nie wie czy on nas oklamuje czy ja;/;/ najebałam sie wtedy zaczelam gadac z eon mnei nie nawidzi ryczalam z 2 goidzny kolezanki nie mogly mnie uspokoic zadzwonily do nie go i sie pytaly czy on mnie nienawidzi on ze czemu tak mysle? i slszal ze ryczalam bylam tak najebana ze szok;z/ nic nie pamietam powiedzial im ze ma mnie wdupie ze ma wdupie czy rycze prze zniego czy niee mial to gleboko w dupieee!;(a niedawno mowilze ze mna to nei to samoz e ja jestem wyjatkowa! Potem sie jeszcze okazalo ze sie calowal z moja najlepsza przyjaciółka!!( nie z M) tylko z inna:(:(podobno pod wplywem emocji:( a wiedziala jak mi na nim zalerzy wiedziala !;( ale dobrz e z emi pioweidziala ja bym teraz chciala zeby on wiedzial ze ja wiem o tym ale ona mu nie powie bo kurwa nie wiem tej co!! yy kwurwila mnie z enie chc emu powiedziec!!! yyy Ale wiecie co on ja potraktowal jak M tylko sie z nia całował bo mial braki na to wychodzi bo nic od nich dalej nie oczekiwal a mnie traktowal jak kobiete policzek nie chcial wiecej bo ne chcial mnie ranic ze mna podchodzil bardzo delikatnie al ejuz sama go nei rozumiem !! Potem mi napsial z ejestm glupia pusta idiotka a jak przyszlam do szkolky to sie odzywal jak gdyby nigdy nic i kitt nie orzumiem go on sie mna tez bawil mowil ze mu sie podobal a tak zdnia na dzien mu sie odmyslalo tylkoz ejak mu sie odmyslalo to ja poczulam ze go kocham i mu to powiedzialam i wtedy jeszcze bylo ok tylko ona M czela sie w pieprzac i nie wiem czy on znow do niej nie poczul!!;((((( i jeszcz eta najlepsz aprzyjaciolka sie znim calowala fuck ale poweidziala z etego zaluje i w ogle teraz chce zeby mu powiedzialz e ja o tym wiem!! haha JA go KOCHAM ale chce zapomniec ale nie potrafie pomórzcie mi Prosze was nie rozumiem go ra zmowi tak a raz tak;(( raz si eodzywa codzienie a raz w ogole ;(((( yyy;( prosze pomocy!!

Gość hdsdsfrsth
Naprawdę masz 16lat?:D Stawiam na mniej lub ewentualnie więcej ale wówczas była by to prowokacja:D

Gość juzek wozek
Doczytalem do polowy , porabana malolata ! Potrzebne dobre Ruchansko !