Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podszyw z klasą

Ciekawe,ciekawe

Polecane posty

Gość Podszyw z klasą

Hm..ciekawe jest to,na pewno też zauważyliście,że: nie było jeszcze ponawiaczki dziś???? Niby nic w tym dziwnego nie ma:P Ale zauważyłem też,że nie ma Przerwy...hm.. Co prawda zdementowane zostały pogłoski o tym,że to jest jedna osoba pod dwoma nickami.. Ale czy na pewno..? Zastanówcie się nad tym :)

Gość Podszyw z klasą
domyślam się,że moje spostrzeżenia zwaliły was z nóg i nie wiecie co powiedzieć.

to nie moze byc prawda ...z prostej przyczyny ....widzialem fotke ponawiacza a wlasciwie dwie .....nie jest chuda ani wysoka wiec to chyba nie przerwa :)

Gość Podszyw z klasą
To dlaczego ich nie ma teraz??? A po za tym też widziałem fotke ponawiaczki i .. Przerwa podobno jest brzydka a wcale nie jest bo jest ładną ponawiaczką.. A pisze tak,żeby wyłudzić te 30tys. I tyle.

Gość Podszyw z klasą
No właśnie to,że się uważa za brzydką jet podpuchą. Bo w istocie jest śliczną ponawiaczką która pod postacią Przerwy zbiera 30tys. Które pewnie przeznaczy nie na operacje bo te jej nie są potrzebne tylko na jakieś bajery albo na wakacje w tropikach z Maciuśiem.

Gość Podszyw z klasą
o jest ponawiacz!!! Ha!! nie liczcie,że Przerwa teraz się pojawi bo będzie wiedzieć,że to sie wyda.

Gość Podszyw z klasą
Albo przerwa też się zaraz pokaże i bedzie udawać,że nie wie o co chodzi:P::P

ja obstaje przy swoim :)....nastolatka nie dalaby rady tak kontrolowac sie z pisaniem :) juz dawno by wpadla ...przerwa potrafila nie raz sie odkryc piszac pod roznymi nickami :D

Gość Podszyw z klasą
No właśnie po wielu błędach doszła w końcu do perfekcji:P:P I idealnie kontroluje się.

Gość Podszyw z klasą
Ja tam dowodu Przerwy nie widziałem:P A po za tym ponawiacz może kłamać ,na tym zdjeciu nie wyglądała na 16 lat tylko na więcej:P:P

Gość Podszyw z klasą
właśnie ,że wygląda:P:P

Gość Podszyw z klasą
Ale to,że ta ma 16 a ta 18 lat niczego nie dowodzi:o Jeżeli to wszystko jest kłamstwem. Przecież nie dałaby tego samego wieku jedna drugiej.

Gość Podszyw z klasą
co chwilę obijam sie o swoje bile:classic_cool:

idę za chwilę do Hipermarketu nabyć gustowny strój Batmana, na wyprzedaży po Halloween. Przebiorę się za księdza proboszcza z pobliskiej parafi i będę uwodził moherowe berety opuszczające kościół :classic_cool: