Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oleksja

moj maz mnie zdradza?

Polecane posty

znalazlam przypadkiem w telefonie meza fotki jego bylej w bikini, jestesmy 3 lata po slubie, mamy dziecko i drugie w drodze, no cholera, nie wiem co myslec bo jak mu to wygarnelam to powiedzial, ze nbie wie jak sie tam znalazly, co sobie myslal.i ze to bez znaczenia, zebym nie robila z siebie wariatki, pomocy

Gość izzzzzz
najwidoczniej dobrze zrobiła. No zdjęcia to już jest konkretny dowód.

mam metlik w glowie, nie wiem jak mam dalej sie zachowywac, nakrzyczalam na niego i tyle, zbyl mnie

Gość wspolczuje
Zapytaj go wprost dlaczego ma w telefonie jej zdiece. Powiedz zeogladalas zdiecia mebli i znalazlas zdiecie jego bylej przypadkiem.

nie panikuj, to tylko stare foty,tylko wspomnienia, teraz jesteś Ty i to się liczy, nie bój żaby :) olej to i załatw sobie z netu jakieś fajne fotki facetów na swój tel ;)

Gość dzej zi
szperasz mężowi w telefonie...? Tak, na stos z nia!! Zdrada faceta to nic w porownaniu do zajrzenia do czyjejs komorki, zbrodnia I stopnia:O

juz z nim o tym rozmawialam ,a on ze to jego telefon, ze on nie interesuje sie tym co ja mam w telefonie bo to moja sprawa

Gość dzej zi
Do autorki: nie wierz w to, ze facet nie wie, co ma w komorce...

zdjecia sa stare, ale jedno w bikini, no rozumiem ze ja w ciazy moge byc mniej atrakcyjna ale bez takich

Gość //
wiadomo,że facet odwinie kota ogonem..., ale jak zrobisz scenę to nic nie wskórasz -oni już tak mają...ja też szperałam w komórce: zobaczyłam smsy od byłej, potem pytam się tak zwyczajnie,czy się odzywała, aon, ze tak, kilka miesięcy temu... i po co kłamie w żywe oczy?? rzygać się chce...nie chcę mieć męża, bo po co!!Aby traktował mnie jak jakiegooś półmózga??

bedac w ciazy jestes jeszcze bardziej atrakcyjna niz wczesniej, chyba ze masz meza idiote. Ja bym ciagle drazyla temat i kazala to usunac od razu.

czy ktos ma pomysl z jakiego powodu moze miec te zdjecia?po co facetowi fotki bylej?

Gość uwg4gv
moj maz kiedys mial w komputerze zdjecia jakiejs baby i mozecie sie smiac ale mi wkrecil ze on nie wie jak sie tam znalazly

Moze poprostu zapomnial skasowac, albo nadal o niej mysli.

potrzebuje swiezego spojrzenia osoby postronnej, ja chce wierzyc ze to nic niz znaczy bo tak latwiej, ale prawda pewnie jest inna

Gość //
a cholera wie, co n myśli-prawda jest taka, że nikogo nie prześwietlisz i nie wiesz, co mu siedzi w głowie. Może o niej myśli, może się tylko rajcuje jej widokiem...trudno zgadnąć i obojętnie kto, co Ci tutaj napisze i tak nie zmieni to zaistniałego faktu. Nie chce o tym gadać, trudno...nie narzucaj się, bo to i tak nic nie da

dziekuje wszystkim za pomoc, sadze ze bede nadal go molestowac pytaniem ;po co?

Gość //
ja tylko bym mu tylko zadała pytanie , jakby on się czuł w podobnej sytuacji

oleksja a on ma jakiś kontakt z tą byłą ? bo jesli tak to myslę że powinnaś go poobserwowac , oczywiście dyskretnie , sytuacja jest conajmniej dziwna ale faceci są z Marsa więc kto wie , moze nosił te foty jako jakieś stare trofeum ...

Gość dzej zi
Osoba postronna mowi Ci, ze zaden facet nie trzyma bez powodu zdjec bylej w komorce, szczegolnie jak zalozyl juz nowa rodzine, a fakt, ze powiedzial, ze nie wie jak sie tam znalazly, potwierdza, ze cos jest na rzeczy. Pamietaj, ze 99% facetow nigdy nie przyzna sie do zdrady. Facet bedzie zaprzeczal do bolu, odkreci kota ogonem, wmowi ci urojenia, zazdrosc i bog wie co jeszcze, ale nie przyzna sie. Nie twierdze, ze maz cie juz zdradzil, ale na pewno ma kontakt z byla dziewczyna.

zgadzam się z dzej zi o ile coś się zaczyna dziac bądz się dzieje to facet na pewno Ci sie nie przyzna , no chyba że będziesz nieustępliwa i wytrwale będziesz drążyc temat ( znam przypadek że się przyznał po wielu "torturach" ) ale raczej stawiam na totalne zaprzeczenie , tak to juz jest że w takiej sytuacji nawet kiedy złapiesz go za rękę to on powie że to nie jego ręka tylko sąsiada ;)

Gość ejbisi
Ja mam u siebie w telefonie mozliwosc sprawdzenia kiedy zdjecie zostalo zrobione. Mysle ze u twojego meza tez taka opcja jest....

Gość ejbisi
W takim razie może rzeczywiscie ma je od bardzo dawna i akurat w tym wypadku nie ma sie czym przejmowac :) Jeśli nie widzisz zadnych innych niepokojacych oznak to na razie nic nie rob.

rozmawialam z nim przed chwila przez tel(w pracy jest) i mu powiedzialam ze mnie zranil a on na to ze dla niego to nic nie znacza te zdjecia, zemysl przy zgrywaniu na tel byla jakas neutralna i ze nawet mnie nie przeprosi bo nic nie zrobil, rece opadaja

Kaz mu te zdiecia usunac. I sprawdz czyabyna pewno to zrobil. Moze ma je od dawna, ale lekka przesada jest trzymac zdiecia bylej w bikini w telefonie!!!!! i za to cie powinien przeprosic.