Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabłko

biust kompleks nie jednej kobiety

Polecane posty

Kobietki co myślicie o kremach powieksszających biust słyszałam od pewnej starszej Pani ze to dziala nie pamietam teraz nazwy ale mowi ze naprawde ujedrnia i powiększa czy ktores z was to stosoały i co czy to coś dalo ?? dziękuje

Gość bjusciki
ja mam malutki biuscik i mnie sie on tam podoba a i mezczyzni nie narzekaja:P

od jakiego wieku powinno sie stosowac gdy sie jeszcze dojrzewa to nic nie zaszkodzi?? a inne opinie :)

no tak ale w sumie duzy jest fajniejszy ja mam 75b ale miło by było miec większe;d

Gość hhtp
lepiej zainwestować w stanik o naprawdę dobrym rozmiarze, te kremy nic nie pomagają poza ujędrnianiem, nic nie powiększy biustu, gdyby tak bylo to by żadna kobieta nie narzekała na mały biust

Gość zaden krem ani tabletki
nie powieksza ci cyckow :O Z ujedrnianiem to tez roznie bywa (raczej slabo). Daj sobie spokoj z tymi glupotami i idz poczytac lekture szkolna ;)

Gość hhtp
nosisz 75B? tzn pod biustem masz powyzej 80cm? tak gdzieś 85? a w biuście ok 89cm ??

czesto słyszałem jak Niewiasty narzekały , ze zbyt malo zarabiaja i nie maja co do miski włozyc.

Gość bjusciki
ja nosze A i sobie chwale bo mam zaczepiscie jedrny a mloda juz nie ejstem karmione byly 2 dzieci:P a te z wiekszymi to zazwyczaj maja flapsy jak nic:P

Gość hhtp
A? co to za rozmiar? rozmiar składa się z liczby i literki poza tym mówi się, że 80-90% kobiet nosi złe rozmiary staników i w ten sposób strasznie niszczą sobie biust, tak samo nosząc źle dobrane push upy rozpłaszczają go i pomniejszają sobie piersi tylko

Gość bjusciki
no takie wieksze A:P nie no zartuje mam 75 B to maly biust ale sie ciesze ze mam taki a nie inny!!

Gość hhtp
powtórzę znowu :P tzn pod biustem masz powyzej 80cm? tak gdzieś 85? a w biuście ok 89cm ??

Gość bjusciki
w biuscie mam 349 pod biustem 23

Gość hhtp
jak ja lubię podszywaczy :D

Gość bjusciki
wyszywaczy ja tes lupiem:)

Ja tam osobiście nie wierzę, że komukolwiek może podobać się mały biust! Sama mam raczej średnie, ale już niedługo idę pod nóż :P

Gość bjusciki
milla wierzyc ni musisz ale z wiekiem uwierzysz jak oblesny jest duzy biust a maly pozostanie wiecznie mlody i w sam raz do raczki

Gość hhtp
mały nie musi pozostać wiecznie młody... równie dobrze mały biust może oklapnąć okropnie jeśli będzie zaniedbany i jeśli latami będziemy chodzić w złych stanikach

Gość bjusciki
ja cxhodze bez stanikow:P

Gość hhtp
to nie jest zbyt zdrowe, chociaż nieraz lepiej nie nosić stanika przy bardzo małym biuście niż maltretować go naprawdę źle dobranym stanikiem ale nawet mały biust może na "starość" się popsuć jeśli chodzi o wygląd

bjuściki---> ty masz swoje zdanie, ja swoje. Mam znajomą, która zrobiła sobie silikony i wyglada teraz zajebiście!! Wcześniej miała nieduże, może jakieś B, teraz ma E. Wszystkie ciuchy na niej super leżą, moze zakładać głębokie dekolty, ubranie zupełnie inaczej układa się na ciele. A do tego jest szczuplutka.

Gość bjusciki
silikony to rzeczywiscie powod do dmy co to za przyjemnosc tlamszenia sztucznosci

Gość bjusciki
fakt ze kutas ktory jest sztuczny tez jest niczego sobie ale w zyciu bym sie nie okaleczyla w ten sposob

fakt ze kutas ktory jest sztuczny tez jest niczego sobie Nie widzę związku z tematem??

Gość bjusciki
biust i kutas to jedno i to samo czyli reasumujac sztuczny kutas jest gorszy od prawdziwego i sztuczny biust gorszy od naturalnego. Ot toooooooooooooooooooooooooooooooo

Gość mezzoviko
ja tez mam 75B i wydaje mi sie, ze ladniejsze sa wieksze biusty. moja mama ma 75D i ma ponad 50 lata biust wciaz piekny. Nie zawsze duzy musi obwisac czy wygladac brzydko w starszym wieku. Wydaje mi sie, ze tak posiadaczki malego biustu chca sie podbudowac bo w glebi serca chcialyby miec jednak wiekszy biust.

Gość bjusciki
ciekawa jestem czy widzialas matke bez stanika bo w zyciu nie uwierze ze w tym wieku ma jedrny ddziecko zapomnij hahahahaah

Gość mezzoviko
widzialam matke bez stanika, oczywiscie jej biust nie jest jedrny jak moj, ale nadal jest piekny, nadal moze sie pdoobac. I chcialabym miec taki biust jak ona. Tyle ze z moja skora na dekolcie.