Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabłko

biust kompleks nie jednej kobiety

Polecane posty

Gość hhtp
każdy biust może obwisać, zarówno duży jak i mały, ale faktem jest ze częściej obwisają większe biusty ze względu na ilość tkanki która może obwisnąć ale też wszystko zależy od indywidualnych predyspozycji jak i og tego jak o biust dbamy (czyli chociażby czy nie nosimy złych staników gdzie biust nie trzyma się dobrze w miseczkach)

Gość rasowy samiec
moze ja jako samiec sie wypowiem drogie panie!! Otoz wiekszosc meżczyzn lubi piersi średsniej wielkości "takie do ręki" wielki biust jest oblecha i zwisająca oblecha x 10 . Sredni jedrny to jest to czyli jakas miseczka B wystarczy!!

Gość hhtp
oj zdziwiłbyś się jakie sa rozmiary staników, ja noszę 65D albo 60E w zależności od rozciągliwości materiału i mój biust jest mały, może lekko średni widzę że dla wszystkich miseczka B to jakaś norma :P a miseczka ot tylko jedna z części rozmiaru :P

Gość rasowy samiec
D to maly??? to Ty chyba wielka baba jestes i te cycki chowaja ci sie w tym cielsku

Gość mezzoviko
ale dola lapie to moje 75b to mikrus:((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość rasowy samiec
ja pisze o standardach a nie ewenementach w rpzyrodzie

Gość rasowy samiec
mezzoviko mmmm fantastyczny biusttttttttttta nie te kulasy toz to kalectwo, plecy bola toz to ciezar

Gość mezzoviko
co to ja nie wyprawialam by wizualnie moj biust wygladal na wiekszy, niestety jak mikrus byl tak jest i zostanie mi tylko pojsc pod noz, ale to po porodzie.

Gość hhtp
ewenementach? człowieku nie masz pojęcia o rozmiarach staników, niestety jak masa kobiet :( mezzoviko być może nosisz nieodpowiedni rozmiar stanika zmierz się porządnie pod biustem na wydechu i dobrze naciągnij miarkę (bo miarka jest nierozciągliwa, a staniki tak) i w biuście delikatnie bez stanika i/lub w staniku ale koniecznie miękkim, nie żadnym usztywnianym to zobaczymy czy naprawdę powinnaś nosić te 75B :)

Gość mezzoviko
heheh rasowy samiec a mi sie moj nie podoba, jeszcze w ciuchach sportowych to jestem zadowolona ale jak ide na elegancka impreze i musze sie wbic w wydekoltowana kiecke to plakac mi sie chce.

Gość mezzoviko
ja mam 75B wielokrotnie sie mierzylam, bylam nawet w sklepie z bielizna dobrac rozmiar stanika, bo wlasnie sie zastanawialam czy nosze odpowiedni i okazalo sie, ze jak najbardziej.

mezzoviko---> skoro masz na tym punkcie kompleksy to zbieraj na operację. To jedyna metoda, dzięki której osiagniesz wymarzony efekt...

Gość rasowy samiec
mezzoviko jest duzo krojow sukienek gdzie mniejszy biust doskonale bedzie wygladal , tylko trzeba dorbze dobrac, tak samo wielki biust nie wyglada we wszysytkim znakomicie, a tebaby co maja wielkie flakusy ale niby jedrne dzieki tym wszystkim ujedrniajacym" stanikom sa zazdrosne

Gość mezzoviko
niestety ja lubie takie kroje gdzie wskazany jest duzy biust, jak dla mnie wszytskie inne wygladaja niekobieco.

Gość hhtp
a to był jakiś dobry sklep z porządną obsługą i wieloma rozmiarami a nie kilka na krzyż?? bo niestety w większości sklepów i tak dobierają złe rozmiary staników :/ jak chodze i proszę o moje rozmiary to mi mówią, że nie mają ale 75B będzie napewno dobre :P na moje 69 pod biustem napewno :/

Gość mezzoviko
milla_23 ja mysle o operacji ale najpierw chce urodzic dziecko.

Gość mezzoviko
ja mam faktycznie dobrze dobrany stanik, mam dobrze ulozony biust i czuje sie dobrze, wymiary tez odpowiadaja bo mam 75 wlasnie pod biustem.

Gość rasowy samiec
wiec sama sobie krzywde robisz i wprawiasz sie w kompleksy zakladajac to co na Ciebie nie pasuje!!!! uwirz wszystkie sukienki odpowiednio dobrane sa bardzo kobiece. i zapewne niejedna z tym duzym biustem moze Ci pozazdroscic figury a szczegolnie NOG. Moja kobieta jestproporcjonalniezbudowana ma mniejszy biust jest szczuplutka powiem ze idealnej budowy i ma zaczepiste nogiiiii

Gość hhtp
skoro masz 75 pod biustem to napewno staniki o obwodach 75 nie są dla Ciebie dobre, obwód należy zaniżyć więc powinnas nosić conajmniej 70 ja jak zaczynałam z dobrymi stanikami to miałam pod biustem 72cm a zaczęłam od noszenia 65 bo większe mi latały, podnosiłam ręce czy poskakałam trochę i musiałam już stanik poprawiać, a co dopiero po kilku praniach, staniki takie latały okropnie

No to jak masz 75 pod biustem (zmierzone ściśle i na wydechu?) to dla Ciebie jest obwód 70-65, z odpowiednio przeliczoną miseczką oczywiście. 75 jest dla osoby mającej pod biustem z 10 cm więcej niż Ty.

Gość mezzoviko
best_bra ta laska faktycznie miala zle dobrany stanik strasznie ja splaszczal, ja mam w moim 75B efekt jej 60e tyle, ze mam mniejsze piersi. Ja jestem pewna na bank ze mam dobrze dobrany stanik, z moim biustem nie da sie nic zrobic wiecej, nie jest pod pachami, ulozony jest ladnie, nie jest splaszczony a i tak jest maly. Pozostaje mi tylko operacja.

Gość mezzoviko
ja nie moge wziac oddechu w 65 a 70 tez mnie uciska. 75 jest idealny.

Gość hhtp
na początku większość ścisłych staników o tak niskich "dla nas" obwodach uciska, bo większość z nas nie jest wogóle do tego przyzwyczajona (przyzwyczajenie związane z obwodami które zawsze są zbyt luźne) na początek przy niższych obwodach dobra jest przedłużka, a jak materiał się rozciągnie to chodzenie już bez niej

Gość mezzoviko
rasowy samiec ja nie mam pieknych nog niestety, ja mam figure gruszki i masywny dol.

No to jak w za szerokim obwodowo 75B masz niezły efekt, to jaki by on był w staniku jeszcze lepiej zbierającym i podtrzymującym biust, hę? ;) Lepsze jest wrogiem dobrego :P

Gość mezzoviko
numer stanika nic nie zmienia, ja chcialabym miec po prostu wieksze peirsi. Te literki i cyferki to tak na prawde nic nie mowia, bo liczy sie calosciowy obraz, ja jestem wysoka i mam spore biodra.

Gość hhtp
mi kiedyś też się wydawało, że w moim 75B mam fajny efekt biustu, zawsze mi się wydawało, że moje staniki świetnie zbierają biust i eksponują, a teraz jak patrzę co z moimi piersiami robią dobre staniki to się nie umiem nacieszyć swoimi piersiami :P