Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie bo nie wiem

strasznie dziwny i wstdliwy klopot...

Polecane posty

boli mnie szyjka macicy...mozliwe to? Jesli tak, dlaczego? Caly dzien odczuwam bole podbrzusza, niedawno poszlam sie wykapac i wsadzilam sobie palce tam, no wiecie...i okazalo sie, ze to bol szyjki macicy. Po prostu gdy ja dotknela i probowalam poruszac bol sie nasilil i teraz boli jak cholera, az na dole na plecach szuje...Miala ktoraz z was tak?? Prosze napiszcie.

Gość Milla83
Szczerze? Ja myślałam, że szyjka nie boli... Niezwłocznie udaj się do ginekologa...

No wlasnie ja tez...Glupio mi o tym pisac, bo to taki glupi problem...ale kurcze nie przechodzi mi to i nigdy tak nie mialam.

Gość a nie zbliża ci się okres
z drugiej strony nadżerka umieszcza się na szyjce macicy, ale to raczej nie boli, wiesz lekarzem nie jestem, ale jak będzie trwało to idź do lekarza

Nie zbliza mi sie okres, jestem w polowie cyklu. Myslalam, ze moze tak odczuwam owulacje, ale to chyba niemozliwe, jak myslicie?

Gość masalla
moja współlokatorka takie bóle odczuwa właśnie w czasie owulacji. koniecznie udaj się do lekarza, ale na pewno to nic strasznego :)

Gość a nie zbliża ci się okres
organy wewnętrzne promieniują, więc całkiem możliwe że to od jajników, mówię jak nie przejdzie to do lekarza, a ile masz lat??

U lekarza bylam miesiac temu i mialam robione wszystkie badania, nie wykryl zadnych zmian, wiec raczej nie powinna to byc zadna choroba ani nic takiegoo... A lat juz troche mam :)