Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eine grosse Madchen

najwieksze upokorzenie jakie przezyliscie

Polecane posty

Gość Eine grosse Madchen

Jestescie w stanie opowiedziec?

Gość freklant
przyłapanie na masturbacji :classic_cool:

Gość jest fajnie
Kot nasikał mi do buta :)

Gość ggggggggggglllllllllluuuuuuuuu
przespalam sie z facetem,ktorego kochalam.poklocilismy sie,pare dni potem poszedl do innej,k.rwa jak bolalo.boli nadal,bardzo:(bo to bylo niedawno

Gość jkzbułgarii
do -jest fajnie- Gruby to Ty????????????????

Gość homeostaza
facet zaprosił mnie do niezłej restauracji, byłam pewna, że się oświadczy, a ten mi dojebał na całą japę, że jestem kiepska w łóżku, z nami koniec i po prostu wyszedł :o

Gość jest fajnie
Nie !!!! Nie jestem gruby a, co grubemu też nasikał kot do buta ?

Gość koszmarna_wpadka
Będąc za granicą przespalam się z trzema kolesiami, jak się później okazało znali się i jakby tego było mało, to spotkałam ich trzech na raz w barze, siedzieli razem , ja czerwona jak cegła, o masakra :S

Gość szklo nieporysowane
a ja uslyszalam ze ejstesm brzydka, bo jakis pijak mnie zaczepial a ja powiedzialm zeby sie odwalil i na to jakis gosc: a ty mylsisz ze ejstes taka piekna? czubek

Gość jkzbułgarii
Aaaaa przeczytałam że KTOŚ ci nasikał do buta, a grubemu wlaśnei ktoś nasikał do buta na dyskotece:P to tez można zaliczyc jako upokorzenie więc :D

Gość milula
na pielgrzymce ze śmiechu posikałam się w gacie :) na oczach całej grupy ;P

Gość gemondio
ggggggggggglllllllllluuuuuuuuu: żałosna historia. To na pewno była miłość. Buehehe.

Gość Z Każdym Dniem...
Ta, mnie kiedys wyciagnal kolega w ktorym sie podkochiwalam z domu, za reke mnie wzial i tak romantycznie chwile za reke bieglismy, az sie wywalilam a ona za mna! nigdy tego nie zapomne! Jak zesmy z ziemi wstali to powiedzial 'a mialo byc tak pieknie' :D:D

Gość blada twarz wersja pierwsza
z każdym dniem - popłakałam się :D :D :D a moje największe upokorzenie? w szkole zobaczyłam faceta stojącego do mnie tyłem obok stołu (na korytarzu mieliśmy stawiane stoły), wyglądał dokładnie jak mój chłopak, więc podleciałam do niego i przycisnęłam jego twarz do tego stołu. taki nasz żart towarzyski - na glebę. facet podnosi łeb, a tam nowy nauczyciel od rosyjskiego :o

Gość Z Każdym Dniem...
blada twarz - dobre ;);)

Gość kot szczy w butach
koszmarna_wpadka -> niezły z Ciebie zdzirex, teraz pewnie masz nauczkę...

koszmarna_wpadka Będąc za granicą przespalam się z trzema kolesiami, jak się później okazało znali się i jakby tego było mało, to spotkałam ich trzech na raz w barze, siedzieli razem , ja czerwona jak cegła, o masakra :S Szybko się przyzwyczaisz do bycia kurwą, masz to we krwi. Tylko nastepnym razem bierz za usługę pieniądze, to nie będziesz się lepiej czuła.

Gość druga wpadka
Sąsiadka po raz drugi przyłapała mnie z moim facetem w jej mieszkaniu podczas jej wyjazdu. Wróciła dzień wcześniej ;-)

Gość zjechany bez powodu
siostra mnie przylapala jak masturbowalem sie przy zdjeciu jej najlepszej przyjaciolki

Gość gbvbdfgrt jyu i8
wdwq

Gość żenuada........
jak byłam mała bawiłam się z innymi dziecmi w berka, przeskoczyłam przez płot i spadłam kolanem prosto w ciepłe, psie odchody :) raz graliśmy ze znajomymi w siatkówkę, akurat ścinałam i przy ścinie spodnie mi poszły na całym szwie, na dupie :) jakoś rok temu zrobiłam sobie od dołu komórką zdjęcia swojej cipki z ciekawosci jak to tam dokładnie wygląda :P, potem zapomniałam, że je tam mam i zgrywałam zdjęcia na komputer przy kolezance i nagle na moim 19\' monitorze wyświetliło się takie ogromne zdjęcie mojej cipki :) masakra... ostatnio spałam pierwszy raz u mojego faceta w domu, w nocy zachciało mi się pić, postanowiłam wstać tak żeby go nie zbudzić ( ja spałam przy ścianie) i jakoś tak przeszłam nad nim ( to była taka rozkładana wersalka) i jak przeniosłam cały cięzar (a wtedy to był już on i ja) na jedną stronę łózko przechyliło sie całe i stanęło do pionu zrzucając oczywiście mojego faceta i budzac go, hehe, fajnie się wtedy wystraszył jak coś mi się przypomni dopiszę

Gość fan nabrzmialych lechtaczek
na dyskotece w prl'u jakas obca dziewczyna walnela mnie w twarz i powiedziala ze z nami koniec.

Gość PRL wrocław
:)

Gość kasiarogoza
potem wyłam przez miesiąc jak sobie przypomniałammm...

Gość llokl
zostalem opluty w twarz ..