Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edyyyyp

Pochlastam sie - nadal jestem prawiczkiem

Polecane posty

Gość edyyyyp

ja juz nie wytrzymuje a mam 28 lat i tak sobie mysle ze jak bede mial dziewczyny to ona i tak nie bedzie dziewica

Gość czas poplątał kroki
A co, chcesz dziewice?

Gość edyyyyp
w sumie chce dziewice ale nie ma szans

Gość czas poplątał kroki
czemu nie ma?

Gość ewrewr
czemu nie ma?-----a sa? :o

Gość czas poplątał kroki
Ale szanse czy dziewice bo się zgubiłam?

Gość edyyyyp
szanse na dziewice czemu tego nie zrobilem wczesniej na studiach tam byly dziewice

Gość czas poplątał kroki
Wbrew pozorom są też dziewice po 24 roku życia.

Gość na studiach
jak są dziewice to takie "niedoje.bane" doslownie i w przenosni.

Gość edyyyyp
tak, ale moze sa bardzo nieatrakcyjne

Gość czas poplątał kroki
Uhm...prawda, same pasztety. Dobrej

Gość oj autorze autorze
Chyba też pięknisiem nie jesteś... :P

Gość Gabiii
A czemu chcesz dziewicę? Myślisz ,ze jak jesteś prawiczkiem to łatwiej Ci będzie z dziewicą?

Gość Gabiii
Nie ...no bez przesady he he he Myślę,że jak bym była na jego miejscu to też bym myślała,że łatwiej by mi było z kobietą niedoświadczoną (mniejszy stres),ale...z drugiej strony...to jak zakocha się w dziewczynie bez błony ...to co?Zrezygnuje dla zasady?

Gość edyyyyp
raczej zrobie ta z dziewczyna bez blony, juz nie mam szans na dziewice - a te starsze dziewice jesli sa ladne to sa niedsotepne, a ja taki straszny nie jestem, tu nie chodzi o to ze chcialbym z niedoswiadczona, chcialbym z tak ktora nie miala nikogo przede mna , ale to niemozliwe swoja droga spotykam sie z jedna niedziewica

Gość blizniak_27
Ludzie piszecie jak pojebani, to ze laska sie nie puszcza na calego nie znaczy ze jest niedojebana czy brzydka, znam super dziewczyne do tego laska pierwsza klasa i dziewica byla do 25 roku zycia, a rozdziewiczyl ja dopiero moj brat, laska sie szanowala i z byle chóyem nie poszla sie rypac, co jej sie ceni, nie jeden robil zaklady o nia, nigdy nie dala sie wydymac, zwiazki miala ale krotkie a teraz szczesliwa z bracholem od 3 lat i nic jej nie ominelo

Gość Gabiii
Czyli właściwie to są takie ideały...pierwsza miłośc,pierwsza kobieta...do końca życia...tak?

Gość doront dodo
nadal jestem prawiczkiem i jeszcze 20 min. temu dostałem kosza od kobiety co bym za nią w ogień skoczył. jasna kurwa, chyba sie pochlastam nożem do masła ,żeby bardziej bolało😭

Gość Gabiii
Tak podpytuję bo przypomniało mi się jakie ja miałam kiedyś podejście do tych spraw... :-)Przypominam sobie i się uśmiecham bo to były takie piękne,czyste zasady,które ...niestety niewiele miały wspólnego z pózniejszą rzeczywistością .

Gość Gabiii
doront-daj se siana-na noc będziesz się chlastał?Noc jest-karetki będą hałąsowac a normalni ludzie chcą spać :-)A tak poważnie-to jeszcze niejedno przeżyjesz :-)

Gość Gabiii
Rozumiem-hm...to smutne ,że życie toczy się inaczej.Jesteś jak rycerz (bez obrazy),szlachetne podejście do życia jak na dzisiejsze czasy :-( W sumie teraz facetom zależy wyłącznie na "zaliczaniu " :-(

Gość Gabiii
To fakt-nie jest łatwo ale podziwiam :-)Szkoda ,że ja na takiego nie trafiłam :-(

Gość 5 zlotych
Szkoda ,że ja na takiego nie trafiłam --czemu go oszykujesz? Przeciez to (ze jest prawiczkiem w tym wieku 21 LAT!!!) swiadczy o jego przegranstwie :o

Gość Gabiii
jak miałam 21 lat też prezentowałam taką postawę-poznac kogoś,pokochać ,przeżyc z nim swój pierwszy raz i żyć z nim do końca życia.Nie udało się,ale co jest dziwnego w tym ,że ktoś ma jakies wartości?Bo to nic złego-to naprawdę wartość-to ten świat stanal na głowie i wszystko sie poprzewracało !