Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co to

dziwne upławy-pilne!!!

Polecane posty

W zeszłym miesiącu miałam okres normalnie 3 dni -a przez kolejne 4 mialam brzydkie prawie czarne upławy(moja miesiączka trwa 6-7dni)! Poszłam do ginekologa i okazało się ,że mam grzybicę-dostałam anytbiotyk i w tym miesiącu dostałam ponownie okres przez 2 dni było wszystko ok-normalna miesiączkaprzez 2 dni ale mniej obfita a 3-go dnia znowu te brzydkie upławy!!!! Czy to nadal może być grzybica?

Gość Kaśka.M Ratunku
ja tez mam problem ale ty w zle forum chyba weszlas bo tu jest o ciażach i porodach :|

Gość miecia spod sklepu
Ja miałam kiedyś grzybice, ale wydzielina była biaława, spieniona i śmierdziała. Może to jakiś inny rodzaj grzyba. :O Na Twoim miejscu poszłabym jeszcze do jakiegoś innego lekarza.

-o matko zle forum-chyba śa tu kobiety!!! *** Może i masz racje ale moje upławy są bezzapachowe i nic mnie nie swędzi!!! Musze znowu iśc do lekarza ale wizytę mam dopiero w przyszłym tygodniu!

Możliwe, że masz nawrót infekcji a możliwe, że po prostu masz bardziej skąpe miesiączki- ja np. mam 3 dni krwawienie i 2 dni plamienie, które jest koloru krwi miesiączkowej i tak też pachnie-więc niezbyt przyjemnie i nie jest to oznaką infekcji. Obserwuj śluz po okresie, bo jeśli jest to infekcja to śluz nadal będzie pachniał nieprzyjemnie, może zmienić kolor i konsystencję albo może się swędzenie pojawić. A dla pewności skonsultuj się z lekarzem.

Gość ja też tak mammmmm
co to - idź do lekarza niech Ci cos przypisze. Ja mam tez problem z tym że tak jak zostało powiedziane przedtem upławy są białe pieniste. mi lekarz przypisał globulki 6 sztuk, mam nadzieje że będzie dobrze. pozdrawiam