Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anon provo

anonimowo napiszę - o prowokacjach. PRZECZYTAJCIE

Polecane posty

Gość anon provo

Dlaczego wrzucacie wszystkie prowokacje do jednego wora, że niby jedna osoba to napisała? Tutaj anonimowo sie przyznam - stworzyłam jedną prowokację, znaną na forum. A w innych tematach (moim zdaniem - prowokacjach) piszecie że to pewnie ta sama od tego i tego i tego i tego (w tym mój temat). Słowem - prowokatorów jest więcej! :D Nie łudźcie się że tylko jedna osoba ma taką wyobraźnię.

Gość gffhgfgt
ja tez jedna stworzylam niedawno a mowia ze tylko lidzia jakas pisze autorka o facecie z zaburzeniami osobowosci

Gość pilllocik
moze zamist sie przechwalac byscie cos dobrego teraz napisaly???????? :P

Gość budyniowe góóry
Ja też kiedyś stworzyłam z nudów i z nudów które były na kafe. Fajnie że dostarczyłam komuś emocji i wywołałam rumieńce na niejednej buzi. Topik był znany i miał wiele, wiele stron. Nie zgadujcie jaki bo i tak się nie przyznam. Muszę jednak stwierdzić, że ostatnio założyłam temat jak najbardziej prawdziwy, chociaż być może brzmiał dość niewiarygodnie i większość osob pisała że to prowokacja. Na końcu musialam się bez sensu tłumaczyć i bronić, udowadniać coś, żeby tylko uwierzyli, aż w końcu machnęłam ręką i przestałam tam wchodzić. A temat był na serio prawdziwy. To było dość przykre, bo sprawa ta była dla mnie straszna, przepłakałam przez nią wiele dni, a na kafe... nikt w to nie uwierzył i jeszcze dostałam zjebki że wymyślam. :O W natłoku prowokacji faktycznie trudno odróżnić prawdę od kłamstwa...

Gość o witaj Lidzia
Napisze powoli, bo zapewne powoli myślicie. :P Lidzia to zbiorcza nazwa dla kilku prowokatorek. Po to,żeby wiedziały,że ktos się zorientował. I nadal będę tropic Lidzię, niezależnie od tego, czy ma na imię Danka, Hanka, czy inna Anka.... A po co? Z dwóch powodów. Po pierwsze, zawsze wytykam błedy merytoryczne. Trzeba dbać o szczegóły w prowokacjach i mam nadzieję,że moja ukochana Lidzia w końcu sie tego nauczy. Spełniam więc rolę edukacyjną. :P Druga sprawa. Zbydlęceniem w najczystszej postaci sa prowokacje żerujęce na ludzikich najgłębszych emocjach - takie , jak topik barbarzyńcy, gdzie ludzie nawet na policję dzwonili i po nocach nie spali, bo jakiejś cizi zachciało się udawać,że na forum popełnia samobójstwo. To już nie jest lekka zabawa - to zbrodnicza bezmyślność. I będe tropiła tzw. Lidzię - mając głeboko w odwłoku, co sobie myślicie. Popsuję wam zabawę? To też mam gdzieś. Nie pozdrawiam. :P

Gość budyniowe góóry
To coś słabi z Was tropiciele, bo nawet w moim prawdziwym temacie widzieliście straszliwe nieścisłości, pokręcone wątki i Bóg wie co jeszcze. Tam również ktoś napisał że skoro już wymyślam prowokację to mogłabym przynajmniej dopracować szczegóły. To się nazywa nerwica.

Gość ostatni inka
nie to się nazywa kara za oszukiwanie :D

Gość a ja mysle ze......
caly ten topik to tez prowokacja:P

Gość jego urodził stary
macie nieźle najebane z nudów piszecie sobie jakieś wymyślone tematy a gdy ktoś ma prawdziwy i w dodatku NIETYPOWY problem, to nikt mu nie wierzy bo zaraz wielkie halo i okrzyki PROWOKACJA PROWOKACJA w życiu nie zrozumiem takiej głupoty

Gość uuuuupppppp

Gość **sami****
najgorzej mają Ci co piszą głupoty i za dużo o sobie na kafe fajna smieszna prowokacja nie jest zła,ale grająca na czyich uczuciach? Żenada

Gość **sami****
Misiek od paru dni komuś przeszkadzam bo hasłują mój pomarańczowy nick:O a ze jestem uparta to sie nie loguje.Pierdziele bede miec 50 gwiazdek przy pomarańczu:classic_cool:

Gość **sami****
Misiek za trudne pytanie dla mnie:O nie chce mi sie logować bo nie ma dziś ''znajomych smieciarzy na kafe''

no to nie miej pretensji ze ci sie ktos podszywa a na marginesie ciekawe kto cie tak nie trawi? i robi marne podszywy bo Kwiatek to chyba nie...:P

Gość **sami****
hehehehe Kwiatek udaje ze mnie nie lubi,albo udaje ze mnie lubi...to zależy od wiatru:O nie wiem komu tym razem podpadłam, dziwie sie bo przecież jestem grzeczna:(

Gość zetwues
sami mi zahaslowali juz okolo 20 nickow przestalam liczyc ludzie maja rozne pasje i podniety

Gość **sami****
Sława jest męcząca

Nie rozumiem, jak można robić coś tak karygodnego, jak pisać prowokacje na kafe!:o :P A tak serio to ludzie większość tematów bezzasadnie uznają za prowokacje. Bo im się np. jedno słowo nie spodobało.

Gość JEPCEISIE
słodka idiotka"-nie zrozumiesz tego,bo żeby to zrozumieć to trzeba być psychiatrą.Żal mi takich osób,piszą prowokację,żeby się dowartościować,są zakompleksieni albo mają problemy z psychiką

Gość **sami****
heheh słodka idiotka nigdy nie prowokowała bo to anioł a nie kobieta:P🌼

Gość Mamma Mia_7
heh, podpaski tez pamietam a o eliksirze milosci to nie sadze ze to prowokacja bo sama czytalam o tym w gazecie o wrozbach dawno temu