Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojejojej

Proszę o szybka odpowiedz!!!!!

Polecane posty

Gość ojejojej

Witam Dzis skonczyl mi sie okres i kochalismy sie z chlopakiem. Niestety pekla nam guma Dodam, ze wlasnie po 2 latach odstawilam tabletki. Jak tu ufac gumom!!!!!!!!!! Jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze? Czy isc po tabletke po????

Gość ojejojej
tak z zawartoscia spermy :(

Ojejojej, tak. Powinnaś iść do lekarza i poprosić o receptę na Postinor Duo. Kosztuje jakieś 60 PLN.

To zależy jak długie masz cykle, przy krótkim cyklu wszystko jest możliwe, wszak plemniki są w stanie przeżyć, według najnowszych badań, nawet 5-7 dni. Ale nie panikuj, raczej prawdopodobieństwo jest znikome.

Gość ojejojej
cykl 30 dni. Wyplukalam sobie c.ipke mieszanka: sok z cytryny+ocet+żel po prysznic fa, myslicie ze to cos dało?

Gość no ni ejest to łatwa sytuacja
trzeba było sobie jeszcze trochę musztardy i ketchupu wcisnać, lepiej by smakowało:o ja pierdole, jak mozna sobie coś takiego aplikować:o

Gość w ciąży to może nie
ale teraz to na pewno jakiegoś zapalenia się nabawisz po tej miksturze :( Chyba że ktoś sobie jaja robi...

no ni ejest to łatwa sytuacja trzeba było sobie jeszcze trochę musztardy i ketchupu wcisnać, lepiej by smakowało i zasmażkę

Gość napoleon_rozdarty
Jak sobie wypłukałaś, to dopiero wprowadziłaś plemniki do macicy. Teraz one sobie tam pożyją. Kiedyś tak moja dziewczyna zrobiła i ...... trzeba było skrobać :O

Gość ojejojej
z ta plukanka wyzej to podszyw. cykl moj ma rzeczywiscie kolo 30 dni i sie podmylam po stosunku woda z octem, ponoc to pomaga. ja nie chce byc w ciazy :(