Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie jak śmieć.

Potrzebuje opinii innych, prosze ... posypało sie przez matke nature

Polecane posty

dobra napisze w skrocie, napisalam na uczuciowym to usuneli mi temat:O podczas seksu zadarzylo mi sie ze pierdela mi cipka i to podczas oralu, od tego momentu facet sie do mnie zrazil ma uraz, blokade czy co tam:O powiedzialam mu ze to nie to co mysli i ze powietrze...ale jemu to sie nigdy nie zdarzylo i ma uraz:( czuje sie aseksualna a kiedys mnie pragnal, nawet nie mam miec do kogo zalu, przeciez to nie moja wina... teraz on chce sie kolegowac, ja nie chce, zalezy mi na czyms innym czy moziwe zeby az tak sie zrazic takim czyms? miał ktos taka sytuacje? ja nie wiem co mam robic:O powiedzialam ze kolegowania nie chce, spotykalismy sie 3 miesiace, zawsze bylo wszystko ok, zaczelo mi zalezec i takie cos:O

niech mi ktos cos powie, nikomu o tym nie mowilam bo mi wstyd:O

Gość dla mnie to nie byl
facet tylko jakiś wyrostek co sie na seksie nie zna

najgorsze ze ja sie boje ze ja sie nabawie takiego glupiego urazu do seksu teraz:O zalezy mi na nim, ale nic nie moge zrobic:(:(

Gość dla mnie to nie byl
jakiś początkujący czy co????????????toś to "MOTYLE MIŁOŚCI" sie nazywa

cholera a ma prawie 26 lat i podobno doswiadczony, nie wiem juz czy to pretekst zeby mnie olac, ale watpie, zalezalo mu bardziej niz mnie do momentu tego incydentu:O mial ktos uraz od takiego czegos???

Gość GliGli
tak jest! trzeba mu było powiedzieć,ze to nie z tej dziurki co pewnie mysli - i tyle....

wiecie co, pocieszacie mnie bo sie jak jakis odmieniec poczulam:O

Gość dla mnie to nie byl
ty se znajdź faceta z jajami a nie jakiegoś frajera co mu wszystko przeszkadza .pierdzenie cipką to nie pierdzenie tylko porostu jest ona zapowietrzona i wydaje takie dźwięki .Dziwie sie ze o tym nie wie i spieprzył!!!!!!!!!Bron boże nie odzywaj sie do nie go pierwsza

Gość fhgjggn
mi sie tak zdazylo i tez w oralu ale wytlumaczylam chlopakowi na czym to polega ze powietrze itp zrozumial jak normalna rzecz i w niczym nam to nie przeszkadza. Wspolczuje ze trafilas na kolesia co nie umie zrozumiec co dzieje sie z Twoim cialem... zal mi go!! ale wiesz co jak bedzie mial inna laske i tez sie jej tak zdazy to koles wtedy dopiero zrozumie chyba i zacznie zalowac ze Cie zostawil...

Gość nfmdffv
No cos Ty! Jak mozna miec uraz od czegos co sie wszystkim zdarza? Moj facet sie zawsze z tego smieje :)

Skretyniały niedoświadczony i śmieszny czlowieczek. Na twoim miejscu nie zalowalabym, ze zwiazek sie rozpadl. Wspólczuje jemu i jego przyszlym partnerkom. Bo skoro to ma byc powod roztania to on zawsze bedzie sam poniewaz TAKIE RZECZY SIE ZDARZAJA!!!!!!!!!!

Gość fhgjggn
uciekaj od niego gdzie pieprz rosnie pozdrawiam:)

Gość fhgjggn
pokonac siebie swieta racja:):)

Gość dla mnie to nie byl
urazu nie miałam ale sie przestraszyłam co tez ten mój chłopina sobie pomyśli a on po wszystkim dodał mi odwagi i powiedział ze to normalne(jest moim pierwszym facetem -w dodatku mężem)

najgorsze że nie dało mu sie wytłumaczyć, bo nie chciał o tym gadc jakby temat tabu:O nie wiem juz moze mu wysle link do tego tematu i z zrozumie, bo nic innego nie moge. tez mysle ze dobrze gdyby mu sie przytrafilo to z inna teraz, moze by zrozumial

Gość jaja jak cholera
Ok tygodnia temu miałam taki sam problem. Myślę sobie chyba z kolesiem jest coś nie tak i się zraził ale w konsekwencji okazało się, że odsypiał. Pocieszające jest to bo sama uważałam to za coś "innego""wstydliwego" teraz będę miała to w dupie :-) dzięki wszystkim.

Gość GliGli
no własnie - przecież to tylko powód do radości - na drugi raz mozesz uzyć sformułowania np. - "Kochanie, to przecież pneumatyzacja pochwy - to noramlen przy oralu czy pettingu nawet" Powinien poczuć sie jak głupi, że nie zna sie na sexualnosci kobiet i nie spotkał sie z tak inteligentnymi terminami... :)

Gość a ja tak sobie myślę że
facet nie wie nic o kobiecym ciele chyba - to raz. A po drugie, sorry, ale... nawet gdyby to nie była cipka :P, to ciało ludzkie ma swoje prawa :P i różne rzeczy się zdarzają. Facet jakiś kompletnie nieżyciowy :P

Gość ljjuyjhkk
dla mnie to nie byl no i taki facet moze byc kandydatem na meza:) moj jeszcze nie jest ale bedzie. a co do autorki musialas trafic na kolesia ktory pewnie naogladal sie filmow erotycznych gdzie wszystko jest ladnie pieknie...

Gość ljjuyjhkk
ja bym wyslala niech burak sie podszkoli!!!!!!!!!!!!!!!

Czuje sie jak śmieć, znajdź sobie chłopak który nie rzuci cię tylko dlatego że nie podobają mu się odgłosy z twojej pochwy.

Gość nfmdffv
Przy oralu to jeszcze nic! Od tylu to dopiero nieraz leca symfonie ;) Skoro facet sam Ci tam nadmucha albo "napompuje" powietrza a potem sie obraza to musi byc serio bardzo niedoswiadczony :) Nie przejmuj sie dziewczyno! Jeszcze nie raz Ci sie zdarzy ;)

Gość dla mnie to nie byl
777 święta racja!!!!!!!!!!!!

dzieki wam wszystkim, naprawde mi humor poprawiliscie:) bo juz sama zaczelam sobie wkrecac ze cos jest ze mna nie tak, poczucie atrakcyjnosci spadło do 0:O

Gość Black Numenorean
Jesli ten ma uraz to znajdź dobrego.

Gość nie łam się dziewczyno
jesteśmy z Tobą :)

Gość ale burak brak słów
niedoświadczony dzieciak

Gość nfmdffv
Cos mi sie wydaje, ze facet se zrobil reklame ilu to on nie mial lasek, a w praniu wyszlo, ze sie chyba odrobinke z prawda minal :p

a moze jakis jeszcze facet sie wypowie?