Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to z tym jest

drugi miesiąc ciąży i 8 godzin dziennie przy komputerze

Polecane posty

Gość jak to z tym jest

czy to może iść ze sobą w parze? boję się, że tyle godzin może mieć zły wpływ na prawidłowy rozwój dziecka... czy powinnam w takiej sytuacji iśc na zwolnienie, czy mogę bez obaw kontynuowac pracę? pomóżcie....

ja też mam taką pracę i będe walczyć przed kompem tak długo jak się da. wydaje mi się że nie jest to bardzo szkodliwe dla dzidzi.

ja pracowałam 8 godzin przez całą ciążę i nic mi nie było teraz już są takie dobre monitory, że to chyba nie ma większego wpływu

ja wlasnie zaczelam 6 tydz ciazy i w pracy siedze max 5 godzin, wiecej nie daje rady.

Gość jak to z tym jest
w zeszłym roku koleżanka, będąc w 5 miesiącu ciąży, trafiła do szpitala z krwotokiem, bo pół godziny kserowała domunety... i to było tylko pół godziny. jednorazowo. i od razu takie coś. a ja codziennie, 8 godzin. przyznam, że mam stracha :O

Gość jednym szkodzi wszystko
a niektórym nic

Gość jak to z tym jest
wogole to w pomieszczeniu w którym pracuję, ma ono chyba z 30 metrów kwadratowych, a jest tu 6 komputerów...

Gość jak to z tym jest
przeczytałam i teraz mam jeszcze większego stracha, bo mam na siebie tyłem skierowane 2 monitry :( cholerka.....

Gość jak to z tym jest
chyba trzeba będzie przeprowadzić rewolucję w biurze :) no cóż, jako ciężarna mam chyba jakieś przywileje :P