Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korba 26 łamane przez nie wiem

........ ciekaw jestem czy dziewczyny ?..........

Polecane posty

czy dziewczyna widzi, jak mężczyzna was "nieśmiało obserwuje" ? spodobała mi sie pewna dziewczyna, ale.. no właśnie jest jakieś ale. Ona pewnie się nie zorientowała, ja sobie lubie badać grunt pod nogami i nie rzucam się na łeb na szyję, ale lubie zbadać "teren" spojrzeniami. Dziewczyny widzieie te spojrzenia? Fafeci ? robicie tak jak ja przed uderzeniem ;] ?

hmmm, nie ma chętnych pań :) a ja jestem ciekawy co czujecie w takiej sytuacji

Ona pewnie się nie zorientowała, ja sobie lubie badać grunt pod nogami i nie rzucam się na łeb na szyję, ale lubie zbadać "teren" spojrzeniami ale to jest domena kobiet kolego:D zarzucic wzrokiem i czekac... cos ci sie role pomyliły chyba ze jestes typowym badaczem dziewoj po przez wzrok ..wiesz rozbierasz ja wzrokiem,sex wzrokowy,orgazm wzrokowy ...:P

Gość o zesz....
zbadac teren????? no pieknie....

qrde... no spoko podobno nie jestem partaczem, ale jestem ciekawy. No nie wierzy ze nie oblepiacie laski, ktora wam sie podoba :/ no nie wierze

a tak na poważnie to jak Ci się spodobała dziewczyna to PO PROSTU zagadaj do niej a nie będziesz się bawił w jakieś "nieśmiałe badanie wzrokiem", jeszcze sobie pomyśli, że jesteś jakimś wzrokowym psycholem-zboczeńcem :P

no ba. Nwet osostnio moja siora mówiła, że jakiś tpyek gapi się na nią, a ona to zauważyła/// wiec jestem jedyny?

qrde... no spoko podobno nie jestem partaczem, ale jestem ciekawy. No nie wierzy ze nie oblepiacie laski, ktora wam sie podoba :/ no nie wierze Korba my faceci działamy a nie wgapiamy sie:P Owszem zarzucam wzrokiem na ładna panne...ale jak mam to robic od 22.00 do 5.00 rano na dicho bez konsekwencji poznania tej fajnej dziewczyny w miniówie to wybacz ale lepiej sobie zarzucic 2 torebki herbaty w domu na oczy i posłuchac przy tym ABBY :D

i dalej nie ma rady.. czyli ciagle w ciemnej dupie :(

Widzimy, widzimy. I myślimy sobie \"co za patałach, gapi się i nawet nie ma odwagi podejść\". :P A tak serio, to nie radze za długo się jej przyglądać, bo pomyśli sobie, że jakiś świr ją obserwuje.

Gość Ło matko......
ja miałam takiego kolege ale jeszcze w czasach szkolnych. ale to były takie spojrzenia że nie dało sie nie zauważyć.

ja to robie dyskretnie :/ qrde nie chce laski prokowowac :P do czynow .. heheh, głównie gapie sie na jej dupcie

wiecie, najgorsze lub najlepsze jest to, ze ona sie odwróciła na mnie, znaczy w moim kierunku ... mały pozytyw :((

kurna, umyslowy choro jestes? podniecasz sie tym, ze panna zauwazyla, ze sie gapisz na nia? to jak przypadkiem musnie sie o ciebie to sie spuscisz? albo udezasz albo nie ma cie. jesli nawet ona chciala to nie zadzialales czyli panna stwierdzila, ze jestes do kitu facet bo nie masz odwagi wiec nie dasz jej bezpieczenstwa w zwiazku

zimową pora, po zmroku, udaję się na skrzyżowanie dwóch największych ulic w moim mieście, tam udając nietoperza zawisam na sygnalizacji świetlnej by w napięciu połaczonym z radosnym podnieceniem oglądać przechodzące przez pasy kobiety. Kiedy czuję się już w pełni nasycony, podskakując radośnie niczym pasikonik Filip z pszczółki Mai wracam do domu, wybucham rubasznym śmiechem i oddaję się jedynej rzeczy, która sprawia mi prawdziwą przyjemność - biorę stara dubeltówkę mojego wuja Andrzeja i rozpoczynam conocne polowanie na komary :classic_cool:

to nie o to chodzi ze jestem niesmiały :/ przeciez nie o to w topicu mi chodzilo, ja pytalem czy KOBIETY DOSTRZEGAJĄ TEN NASZ WZROK

oczywiscie, ze kobiety widza, ze facet je nieśmiało obserwuje i mysla wtedy "co za ciota, nawet podejść i zagadac nie potrafi" :P

Jako kobieta zgadzam się z Komi. Patrzeć to sobie można na reklamy na ulicach, efekt ten sam

ale dziwczyny nie czujecie sie lepiej bedac w zainteresowaniu chlopa?

ale dziwczyny nie czujecie sie lepiej bedac w zainteresowaniu chlopa? ale korba ktora zdrowa dziewczyna bedzie sikała po nogach tylko dlatego ze sie w nia wgapiasz ? no moze ..jakies nastki bo wtedy kolezanki beda zazdrosciły jej powodzenia wizualnego :) no ale to wiesz ..takie płytkie i powierzchowne myslenie

Zainteresowanie, to nie jest gapienie się na człowieka.... Zainteresowanie, to np jest rozmowa, aby kogoś poznać.... Takie gapienie się na kogoś ciągle, przynosi odwrotny efekt, bo to dziwne jest...