Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zvxbcnvm

__Czy ciąża jest w ogóle możliwa?____

Polecane posty

Gość zvxbcnvm

ostatnio okres spóźnił mi się 9 dni. Zawsze kochałam sie w prezerwatywie i narzeczony wychodził przed wytryskiem. Ale tak spanikowałam, ze jestem w ciąży, ze robiłam test dzien przed spóźnionym okresem Po południu) i wyszedł negatywny. Okres trwał 5-6 dni i byl obfity. Od konca orkesu odczuwalam dziwne bóle brzucha, raz po prawej, raz po lewej stronie, a czasem jakby bardziej po środku. pewnego dnia gdy bardzo mocno ścisnęłam pierś wydobyła sie z niej kropelka przezroczystej cieczy, bardzo malutka. Spanikowałam i powtórzyłam test, wieczorem, ale było wówczas 4,5, tygodnia po ostatnim stosunku. Wyszedł negatywny. teraz jestem w 24 dniu cyklu. Czasem ejszcze dziwnie pobolewa mnie tak brzuch, ale znacznie rzadziej. Bolą mnie troszkę przy dotyku brodawki. No i mam dużo śluzu biało- żółtego i jakbym odczuwała lekkie pieczenie. Aha, po okresie nie współżyłam. jeżeli byłabym w ciaży to koniec drugiego lub początek trzeciego miesiąca. BArdzo ważna sprawa- odstawiłam tabletki w czerwcu po ponad 3 latach brania. Okresy nadchodziły po 28, 30, 31, no i 37 dniach.

Gość ciąża absolutnie nie jest możl
tyle testow i obfity okres? Na dodatek wychodzenie przed wytryskiem i to w prezerwatywie.... Swoja droga że coś jest nie tak, ta ciecz z sutka jest niepokojącym objawem ale bynajmniej nie ciązy bym się tutaj obawiała. Wybierz się do ginekologa bo cos jest nie tak, choć wszystko mogłas sobie tez wmówic...

Gość zvxbcnvm
moze to jakas nagła burza homonalna po odstawieniu tabletek, ale dopiero? a tej cieczy było narawde bardzo malutko, no ale była. Pewnie prolaktyna wzrosła albo coś. Albo ciaża:O

Gość zvxbcnvm
choć pewnie miałabym już jakiś maly brzuszek, prawda? czy nie?

kochałas się w prezerwatywie, on w Tobie nie skończył, miałas okres a wszystkie testy wyszły negatywne? Więc weź się kobieto opanuj a nie rób z siebie idiotki.... Wybacz ale jak tak ma się zachowywac dorosła kobieta to lepiej abyś seksu nie uprawiała. Brzuch może bole chociażby z nerwów, a płyn z sutka świadczy albo o jakiejś zmianie niepokojacej w piersiach albo o znacznie podwyższonej prolektynie a podwyższona prolaktyna powoduje ze nie mozna mieć dzieci wi ec idx ty lepiej do lekarza ginekologa

Gość lalka12345
oki mowisz ze skoro wychodzi przed stosunkiem to sie nie zajdzie lol!!!!!!!!! mylisz sie moj facet tez wychodzil przed zlaniem i co mam teraz sliczne dwa dzidziusie to nie znaczy ze wyjdzie przed wytryskiem wystarczy ze jest mokry w tobie!!!!

on z niej wyszedł w prezerwatywie przed wytryskiem, naucz się czytac zanim zaczniesz się śmiać. Oczywiscie że stosunek przerywany bez prezerwatywy grozi ciążą... Ale on był w prezerwatywnie....