Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszakkkkkkk

Ha! Dobrze mu tak!!

Polecane posty

Gość Myszakkkkkkk

Ha! Dobrze mu tak! Otóż mój ex zostawił mnie dla innej, która namieszała mu w glowie jak jeszcze był ze mną ( po paru z nią spotkaniach postanowił zerwać nasz związek który trwal 4 lata) i co? I okazalo się, że kiedy on się zastanawiał czy tworzyć z nią związek i słał do niej czułe smsy to ona ZARĘCZYŁA SIĘ ze swoim byłym facetem!!!!! :) Dobrze mu tak!!! Co dajesz to otrzymujesz - ot prawo karmy!!Cholernie sie z Tego cieszę, chociaż nie jestem mściwa! ;) Pozdrawiam wszyskie "ex" ktore placza za swoimi "ex"! Wszystko się układa - wystarczy być tylko cierpliwym!!

Gość a ja bym mu
jeszcze w snie obcieła i soli nasypała;/

Gość **sami****
nie kochałaś Go prawdziwie:P bo bys Mu zle nie życzyła

Gość wysmiewczyni
O na pewno go nie kochala prawdziwie bo kochajaca kobieta powinna sie nim zajac teraz, utulic, wspolczuc, opiekowac sie w potrzebie a ta co? Cieszy sie na forum he he he. Wstydz sie powinnas byc pierwsza osoba ktora teraz powinna mu wspolczuc i pomagac:P Oj te baby zero empati, mysla tylko o sobie a on bidulek teraz cierpi.

Gość Myszakkkkkkk
Ależ ja mu naprawdę dobrze życzę ;p ale pocieszać, tulić to już go chyba nie mam ochoty :) A że się doczekałam "sprawiedliwości" to moje ;p Pozdrawiam!

Gość rosiek
ja tez bym sie cieszyla gdyby mojego ex laska tak zrobila!bardzo mu tak dobrze, faceci to naprawde popaprancy.w ogole jak mogla taki dlugi zwiazek zostawic dla kilku spotkan z jakas laska, obrzydliwosc.

Gość rosiek
*jak mogl, sorry

ja tez bym sie cieszyla gdyby mojego ex laska tak zrobila!bardzo mu tak dobrze, faceci to naprawde popaprancy.w ogole jak mogla taki dlugi zwiazek zostawic dla kilku spotkan z jakas laska, obrzydliwosc on wogole nie powinien sie urodzic :O:P