Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwaczka pracy

W poszukiwaniu pracyktos jeszcze ze mna?

Polecane posty

Gość poszukiwaczka pracy

Dopiero co zaczynam szukac pracy,niedawno odebralam dyplom. Szukanie pracy to jakas czarna magia,no moze nie tyle co magia,ale bardzo jest to stresujace,nie wiem od czego zaczac,tzn jak sobie ulozyc dzien. Mam juz CV. Mysle,ze nawiekszym problemem to jest list motywacyjny,czy on naprawde jest tak wazny? Myslalam,ze zawsze zwraca sie uwage na CV. Ciezko jest nie powielac tego co sie ma napisane w CV. A czy ktos moze zna strone gdzie sa przykladowe listy motywacyjne,ale dla tych ktorzy chca pracowac w fashion? Zreszta jak i wy radzicie sobie z szukaniem pracy?

ja suzkam od sierpnia... :) do dzis, kilka rozmow kwalifikacyjnych, kilka (!) telefonow do mnie w sprawie pracy i tyle... Masakra

Gość fąfala
szukanie racy to ciężka praca, musisz codziennie wysyłać CV i list motywacyjny nawet do tych co się nie ogłaszają - mają na swojej str internetowej taki link. Najlepiej zgłoś się do jakiegoś urzędu, nie ma tam dużych pieniędzy ale jest stabilnie i dośw na początek.

"Myslalam,ze zawsze zwraca sie uwage na CV" tylko trzeba tam mieć: - dobre studia - 5 jezyków - rok doświadczenia - ciekawe zainteresowania "A czy ktos moze zna strone gdzie sa przykladowe listy motywacyjne" www.google.pl "Zreszta jak i wy radzicie sobie z szukaniem pracy?" nie radzimy idę się pociąć 🖐️

Gość poszukiwaczka pracy
zalamujecie mnie,jest tak zle?????

Gość Korneliusz von Podolsky
masz odbre studia, jezdziałs na sokratesy - nei masz problemu głwonaian uczelnia i gówniane studia- masz problem ale to nei powód zeby sie załamywać od razu

Gość poszukiwaczka pracy
korneliusz- miec dobre studia...hmmm...mysle,ze mam,meczylam sie w koncu za granica,doswiadczenie tez mam,ale zupelnie w innej branzy,zreszta jest to doswiadczenie w traktcie studiow,zaczelam dopiero szukac pracy,tak od srody pytanie do poszukujacych:czy tez skladacie swoja oferte kiedy np ogloszenie juz jest w internecie przez dluzszy czas,czy lepiej sie skupiac na nowo zamieszczonych?

Gość ja najdluzej zukalam pracy
miesiac. Obecna prace dostalam wysylajac cv do firmy znalezionej przez przypadek w necie (mialam prace wtedy) gdy sobie patrzylam na konkurencje, wyslalam cv, zadzwonili, zaproponowali wieksza kase - pracuje warto wysylac cv tak po porstu. moja firma ogloszenia nie dawala

Gość poszukiwaczka pracy
moze w jakies waznej branzy robisz?