Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maka1234

drukarka urządenie wielofunkcyjan hp

Polecane posty

No więc najpierw było wszytko ok kiedy wczoraj chciałam wydrukować prace owszem wydrukowała się ale część linijek nie było jaky brakowało tuszu no więc wymieniłam na nowy i teraz juz nic nie drukuje pokazuje że kolorowego tuszu jest mało ok to wiem i że czarny jest cały a wychodzi pusta kartka. żadna kalibracje ani wyrównanie nie działa. Zauważyłam również że pod czarnym tusze na taki supku jaby uzbierało się sporo tuszu co to jest?? czyżby się wylał POMOCY!!

Gość Korneliusz von Podolsky
jakiej firmy?

jak sie okazało to ten słupek to był zaschnięty tusz ale dalej niedrukuje chyba musze sie wybrać po nowy bo te mogą być zaschnięta jak myślicie?

chyba się wylał. jeśli kupiłaś tusz w strzykawce to tą dziurkę do której wlewasz tusz trzeba zakleić... ja nie zaklejałam i miałam tak samo

a masz oryginalne kartridże, czy zamienniki? ja też mam hp i swego czasu miałam dziwne problemy, okazało się, że powodował je zamiennik, teraz stosuję tylko oryginały i wszystko gra :)

Owszem to był zamiennik ale miałam go chyba już ze 2 lata może zasechł ten co włożyłam to też zamiennik ale kiedyś juz chodził w tej drukarce i chyba zasechł