Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KONOPNICKAAA

CO JA MAM ROBIC ?? POMOZCIE BO OSZALEJE ....

Polecane posty

Gość KONOPNICKAAA

Słuchajcie,ja nie wiem już kompletnie co mam robić.Jestem z moim chłopakiem prawie 2,5 roku,a ani razu u Niego nie byłam.Nigdy.Nigdy mnie nie przedstawił swoim rodzicom(,,znają'' mnie jedynie z kasety ze 100dniówki,wesela kuzyna mojego chłopaka oraz pewnej 18stki).Na żywo ani razu nie było spotkania.Oni wiedzą o mnie,że jesteśmy razem,ale ja jeszcze nigdy ich nie widziałam.Brat mojego chłopaka mówił mi,że mama zapraszała mnie już nieraz na kawę,ale za każdym razem mój chłopak mówił ,,nie,nie,nie'' .Mówi mi ,że jeszcze czas,że nie czuje sie gotowy,że musi posprzątać(coś długo mu to idzie) i że to przypał,że dziewczyna przyjeżdża do chłopaka i że sąsiedzi będą gadać,że ciąża ,czy coś,lub że też jego rodzice zrobią mu przypał i mnie zameczą.On pochodzi ze wsi,jestem jego pierwsza dziewczyna,a on to taki wstydliwy jest.Nawet jego kuzyn to mówi,że mój chłopak to z innej planety chyba jest.Nie wiem o co chodzi,dlaczego nie każe mi jechać :( .Od maja mnie tak zwodzi,że ciągle niby coś wypada mu ,albo coś.Np.miałam jechać jutro,ale nagle się okazało,że jutro remont łazienki .Heh,oczywiście ,że to kłamstwo.Jego kumple sie już z niego nabijają,że co on wyprawia.Z tego co się dowiedziałam,on ma pokój z bratem,a oczywiście powiedział mi ,że ma sam,ale niechcący jego kuzyn sie wydał i mój chłopak zrobił się wtedy czerwony i wyszedł z pokoju.Czy to może być powód?Co ja mam robić?Takto czuję ,że nigdy nie pojadę i nie czuję się na poważnie :( Co ja mam robić??Zagroziłam ,że odejdę....

Gość KONOPNICKAAA
Próbowałam właśnie wyciągnąć to od niego,a on jedynie czerwony się robi i mówi,że nie wstydzi się,ale że to przypał i że jeszcze czas ... I że remont ma ,heh,jasne ...

Gość Gretta 28 latek
wg mnie ma swoja żone i rodzine i nie bedzie cie nigdy u niego w domu. Ja rzucilam takiego frajera co mi powiedziual ze nigdy mnie w domu nie przedsatwi. Kazalm spadac dziadowi do zony, gnoj jeden/.. W fupe cie robi i tyle

Gość wstydzi się swojego domu
tak uważam. Może mają mały dom, może brzydki, może coś...

Gość jak sie mscic to z sensem
Łomatko, to zaproponuj spotkanie z jego rodzicami na miescie. Jak odmowi, to raczej ma zone :P

Gość KONOPNICKAAA
Nie sądzę,żeby miał żone,ma dopiero 20 lat,poza tym nawt jego kolega mi powiedział,żebym na siłe przyjechała,to przyjechałam,ale on mi napisał smsa,że go nie ma,a sama wstydziłam się zapukać do drzwi,bo nie wiem jaka jest jego mama .Ja mu powiedziałam,że jeśli jutro do niego nie pojadę,to koniec z nami ,bo widzę,że nie zależy mu na mnie.A on na to,,I tak nie zerwiesz,za bardzo kochasz'' wow;/ I drugie co powiedział ,, Widzę,że najbardziej zależy Ci na tym jak mieszkam'' ;/ .

Gość KONOPNICKAAA
Może rzeczywiście chodzi o dom ... Zawsze jak u mnie jest,to się rozgląda po kątach,przyglada sie...Ostatnio np.powiedział,że jak zrobi remont ,to do niego pojadę ;/

Mam koleżankę któa przez x lat nie zapraszała mnie do siebie ani żadnej osoby z naszej paczki to w koncu poszliśmy niespodziewajką w urodziny. Myślę ze twój facet zwyczejnie się wstydzi - może jego rodzice nie są zbyt bogaci, moze ma stare meble czy nie wiem, ściany nieodmalowane. Może mu glupio że dzieli pokój z bratem bo większosć ma własny. A im dalej się w to brnie tym trudniej się przełamać. Nie chcę cię namawiać, zebyś mu kiedyś zrobiła niespodziankę, ale to może być dobry pomysł. Albo z nim szczerze pogadaj po prostu. Te tłumaczenia to widac, ze z kapelusza są :)

Gość KONOPNICKAAA
No mi też się wydaje,że to może o ten dom chodzi.Jak mieszka.Wiem jedynie,że to stary dom po dziadkach.Przejeżdżałam kiedyś obok niego,bo mieszkamy 24 km dalej od siebie,on jest ze wsi,byłam kiedyś obok jego domu,na podwórku i wiem ,że za domem ma obore.Ale czy ma krowy ,to nie wiem.Ale czego on sie wstydzi :(?? I to jeszcze przede mna??Wlasną dziewczyną?Przecież ja mam za przeproszeniem w nosie jak on mieszka :( Tyle razy dawałam mu to do zrozmienia ;/

Konopnicka - a jak Ty mieszkasz? i gdzie? na wsi czy w jakimś miasteczku?? bo może on widzi, że u Ciebie jest znacznie wyższy standard i boi się porównania? Tak czy inaczej, dom czy nie dom, zachowuje się idiotycznie ten Twój facet. Ja też, na twoim miejscu, nie czułabym się traktowana poważnie.

Takie tłumaczenia ze nie obchodzi cię jak mieszka niewiele dadzą jak ktoś ma takie nastawienie i przekonanie ze na pewno go zaraz rzucisz bo zobaczysz krowę czy coś.

Gość KONOPNICKAAA
Ja mieszkam w mieście,tzn.na osiedlu domków jednornodzinnych,nowy parterowy dom,od 3 lat tam mieszkam.Ja się naprawde nie czuję na poważnie :( Skoro ani razu u niego nie byłam .A tak sobie myślę,co by było jakbym wpadła?Też bym do niego nie pojechała?

Gość KONOPNICKAAA
To co ja mam robić?Otwarcie powiedzieć mu ,że to nic ,że ma pokój z bratem?Ja nawet nie wiem czy to napewno o to chodzi :(

Gość lolka ta od bolka
pojedz bez zapowiedzi i juz

Gość asienka23
Wg mnie wstydzi sie ze ma pokoj z bratem i pewnie nie przelewa sie u nich co? Ja na Twoim miejscu poszlabym do niego bez zapowiedzi - no kurcze przeciez 2,5 roku to dosc czasu by czuc sie pewnie. ja bym poszla i nawet jesli mieszka skromnie znalazłabym jakies plusy - ze np. jak tu przytulnie :) powodzenia!!!!!

Gość speudointelektualista
chlopak zwyczajnie sie wstydzi pokazac ci jak mieszka bo boi sie ze zle o nim pomyslisz. moze tobie wydawac sie to dziwne ale uwierz mi ze jest wiele dziewczyn ktore by tak zrobilo. Pewnie jego starym sie nie przelewa i w chacie moze byc delikatnie mowiac nielad. Wiem jak jest bo sam przeprowadzilem sie z miasta do takiego starego domu i doprowadzenie go do ladu zajelo prawie rok czasu i kupe siana, na poczatku nawet pozadnej lazienki nie bylo:( jesli ci na nim zalezy jedz do niego bez jego wiedzy ale przygotuj sie na to co mozesz tam zastac i nie okazuj mu ze bedziesz czyms rozczarowana

Gość KONOPNICKAAA
Tylko ,że ja mu mówiłam,że zrobię mu któregoś dnia numer i sama przyjadę,a on na to ,źe nie wpuści mnie,bo pewnie go nie będzie w domu,a dzwonek u nich nie działa ;/

Gość speudointelektualista
a tak wogole to np moi sasiedzi nawet nie maja lazienki w domu, chodza do kibelka na dwor a myja sie w misce wiec kto wie jak u niego moze byc

skoro mieszka na wsi to może ma gospodarstwo... a wiesz jak to z gospodarstwem. wiele razy widziałam zasyfiałe podwórka i świnie biegające wkoło domu... na pewno się wstydzi

Gość KONOPNICKAAA
Z tym weselem było tak ,że jego rodzice zostali zaproszeni na dwa wesela w tym samym dniu,ale ze strony jego taty i mamy.Rodzice nie mogli sie rozdwoic,wiec pojechali na wesele do innej miejscowosci do taty chrzesniaka,a my wykorzystalimsy zaproszenie do innego kuzyna i sami tam pojechalismy . niktważny77 - nie wiem co co Ci chodzi z tym klamstwem :/

Gość KONOPNICKAAA
Gdy na przyklad ja proponuje,zebysmy do niego jechali,to on na to taki tekst,,Ale u Ciebie Kochanie jest lepiej,tak przytyulniej,mozna sobie na lozku lezec,a u mnie nie ma gdzie'' :/

Gość lolka ta od bolka
dowiedz sie kiedy bedzie w domu, i pojedz jak on Ci mowil ze dzwonek posptuy to wejdz poewiedz dzien dobry i ze X Ci mowil ze spopsuty i jestes

Gość KONOPNICKAAA
On pracuje w warsztacie stolarskim u taty ,a to jest kolo jego domu,na podworku.I wiem do ktorej pracuje ,dlatego postanowilam ,ze jutro pojade tak pol godziny po jego wyjsciu z pracy.Napewno bedzie w domu.Tym bardziej ,ze jutro ma imieniny ,wiec skocze z prezentem ;]

Gość aaeeddww
no no bardzo ciekawe..Napisz relacje jak przebiegla niespodzianka:)pozdrowionka