Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wciąż pytająca

I znów ten wygląd....

Polecane posty

Gość Wciąż pytająca

Wszystkie moje koleżanki zwracaja uwage na wyglad facetow. Ciagle mowia np. o z tym to na pewno bym nie mogla byc, jak on wyglada itp.... Mam bliskiego kolege, ktory nie jest zbyt przystojny, co wiecej mozna powiedziec, ze dla wielu kobiet wydal by sie nieatrakcyjny. Jednak ja czuje, ze moglabym z nim byc. Boje sie reakcji kolezanek... Glupich plotek...Czy ktos by w podobnej sytuacji?

Gość i znowu ja
wiesz co one tak tylko głupio gadają,jak stare baby ogladające tv duzo mówią a będą z facetami zupełnie przeciętnymi

Gość Lyalak
tak.. mi tez kolezanki mowily,ze z kim ty sie zadajesz itd. są załosne.. sama jestem brzydka i wysoka !;/ nienawidze siebie..i jeszcze ten ciemny blond ..;/

Gość no ale ja nie rozumiem
czyli co, zastanawiasz się czy z nim być, bo "co koleżanki powiedzą"? A niech sobie gadają, co chcą. Grunt, żebyś Ty była z nim szczęśliwa.

Gość problematyczna basia
Daj spokoj, to Ty bys z nim miala byc, nie one. Boisz sie plotek? Zawsze nim cos zrobisz myslisz co ludzie powiedza?

Gość Wciąż pytająca
Tak mysle...i to jest chyba moj problem. Wiece jacy niektorzy potrafia byc...smiechy itp. a ja nie chce byc z kims na pokaz tylko aby nam bylo dobrze razem

więc bądź z nim i powodzenia życzę :) a gadaniem się nie przejmuj. Ludzie zawsze będa gadać, bo taka ich natura. Zawsze wyszukają coś, co im się nie spodoba. Nie ma co na to patrzeć.

wiele kobiet jest z facetami bo przystojny i beda zazdroscic wszystkie kolezanki, a pozniej rozwody, placze ..itd najwzniejsze, ze tobie sie podoba. tylko jak juz bedziesz z nim to sie NIE WSTYDZ GO. bo to tez zepsuje wasz zwiazek

Gość Wciąż pytająca
A jesli bede sie go wstydzic?? Skad mam takie rzeczy przewidziec

Gość Wciąż pytająca
Albo jak kolezanki zaczna gadac: wez sobie go odpusc stac cie na lepszego...

a dlaczego masz się go wstydzić???? :O

kolerzankami sie nie przejmuj, powiedz, ze to jest twoj facet i jak sie im nie podoba niech znajda lepszego. a jesli masz sie go wstdzic to lepiej nie wchodz w ten zwiazek. zal chlopaka

Gość Wciąż pytająca
Nie o to chodzi...Bedzie mi przykro gdy np. kolezanki beda mowily o facetach i wspomna o moim, ze nie jest przystojny...one sa w stanie mi to powiedziec

Gość Wciąż pytająca
Macie racje...powinnam miec swoje zdanie i tyle, a kolezanki i tak odejda, bo w tym roku matura