Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolyx

Dziewczyna boi sie ze mna uprawiac seksu

Polecane posty

Gość Kolyx

Mam panienke,zaproponowała mi seks ale jest dziewica ma 15lat ale jak zobaczyła mojego penisa to sie boi ze cos sie jej stanie. Mam 16lat i prawie 20cm.Mowilem jej ze nic sie nie stanie ale ona sie boi. Co mam zrobić zeby sie nie bała?

Gość kicia22
Jejq...nie za młodzi troszke jestescie na seks?:)Myśle ze nie powinienes jej zmuszać,to pierwsza sprawa a raczej nie wiem,porozmawiać z nią może.?Przede wszystkim bądź wyrozumiały,skoro jest dziewicą,to normalne ze sie boi.pozdrowionka

Gość miecia spod sklepu
przytnij go pare cm

Gość Kolyx
Ja jej nie zmuszam to ona bardziej chce niż ja. Rozmawiałem ale ona 'ja musze to zrobić'i nic jej nie mozna wytłumaczyć

Gość 69-letni Anty-Prawiczek
Kiedyś kochanek koleżanki z pracy (mężatki) która miała dosyć małą (bo też kilka razy miałem przyjemność wsadzić) z ogromną maczugą (chwaliła się) jak w nią wszedł i zaczął ostro rżnąć to myślała że jej pizde rozerwie, podobno strasznie jęczała z przyjemności. Więc chyba nie jest tak strasznie, a cipka się rozszerza potem. A jej mąż rogacz sie nie skapnął wtedy (nie wiem jak jest dzisiaj)

nawet bardzo dobrze.do książek a nie do sexu.na to jeszcze przyjdzie czas:(

Gość kicia22
Co to się porobiło teraz że 15-stki uprawiają sex..masakra:D

Gość Kolyx
Daje stowe ze zerwie ze mna bo ona chce tego ze ja pier... pewnie znajdzie sobie kogos z mniejszymy.

Gość bfbfeofheiofheoif
Kolyx, daj namiary na tą panienkę. Jak już ją przelecisz i zostawisz to chce wiedzieć z kim mam się nie wiązać. Nie lubię używanych i łatwych, zresztą jak większa część normalnych Polaków.

Gość kicia22
bfefbfoe..jestem pod wrażeniem wypowiedzi:)Brawo:) w ogóle co to za laska skoro bardzo chce niby a jak zobaczyła rozmiar penisa to juz sie boi...tu mi coś nie gra..:D

Gość Kolyx
Co za kur... sa na tym świecie. Trzeba bedzie znalasci nastepnym razem nie cnote

Gość Kolyx
Nie dziwie jej sie bo ona ma 15lat i sie nie dziwie ze prawie 20cm sie boi

Gość bfbfeofheiofheoif
a wogóle to seks powinien być po ślubie, bo w innych przypadkach oznaczałoby że się człowiek żeni tudzież wychodzi za mąż tylko dla seksu. A potem rozwody ...żal

Gość kicia22
to teraz zalezy od Ciebie..albo czekasz jak przestanie sie bać albo mówisz jej nara

a może się z kumpelami założyła, która pierwsza straci dziwictwo i teraz tak napiera na ciebie

Gość Kolyx
Pewien nara jej,co za kur...

Gość Kolyx
Mój brat ma 24cm i jakos ma żonę,a ja prawie 20 i panienka sie boi. Bab nigdy sie nie zrozumie.

Gość pijaqq
upij ją to jakoś pójdzie

Gość Kolyx
haha zartowalem mam 11cm a brat 2,5

Gość andzia000001
Sprawa wieku to jedno, a sprawa seksu to drugie. Może i jest wiele osób na tym forum, które pilnują swojej cnoty niczym największego skarbu, natomiast założę się, że większość ma już ten pierwszy stosunek za sobą i na pewno zdarzył sie on w wieku 16-18 lat. Poza tym dlaczego oceniacie dziewczynę jako kurwę, nic o niej nie wiedząc? Obudźcie się, zwłaszcza przedstawiciele płci męskiej poruchać to by się chciało zza młodu, a za żonę dziewicę!!! Niech was wykastrują za taką obłudę!!! Nie przekonuj dziewczyny do seksu. Nic na siłę. Co prawda podejrzewam, że kilka pierwszych stosunków nie będzie dla niej związanych z uniesieniami i euforią, ale ciężko mi dużo o tym mówić mając za przykład tylko swoje doświadczenia. Jedyne co mogę ci poradzić to dużo cierpliwości. I dobrze by było mieć jakiś durex play w zanadrzu, bo jak panienka będzie spięta, to będziecie mieli lipę z poślizgiem. Będzie dopsz. Pozdrawiam.

Gość Diablo___
to zwal sobie konia