Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mongolia2

Popieram prawiczka i kropka 1987

Polecane posty

Gość kretynkaaaaaa

kretynkaaaaaa co cię tak dotknęło? Pewnie jesteś jedną z tych co się po kątach puszczają i uważają. że to normalne. Seks dopiero po śluibie!

Gość mnie też dotkneła
bardzo .......twoja głupota.:(

Gość mnie też dotkneła
i życzę Ci żeby po nocy poślubnej mąż wniósł pozew o rozwód .....i zostaniesz popychadłem:D

Widzisz... skoro masz takie złe doświadczenia:D Trzeba sobie umieć dobierać partnerów:P

Gość mnie też dotkneła
oj dziecko....doświadcz najpierw trochę życia a potem rozmawiaj z dorosłymi, no i zacznij już szukać kandydata na męża bo stare dziewice nie mają wzięcia:(

Mam 15 lat i jeszcze dużo czasu:P A stara panna jak Ty rżnięta nie raz, strzela fochy:P

Gość mnie też dotkneła

oj magnolia jestes jeszcze dzieckiem i nie wiesz co to sex wiec sie nie przemadrzaj sex sie uprawia z milosci a nie dla zabawy i po katach......jak zaczniesz to robic to jestem pewna ze nie bedzie dla ciebie roznicy z kim to robisz bo taka wydajesz sie osoba

Ło matko ty masz 21 lat i nie ma dla ciebie różnicy z kim i gdzie to robisz... Współczuję twojemu przyszłemu mężowi... Zamiast zastanawiać się ilu cie miało, będzie myślał. który z jego kumpli ciebie nie miał! Przynajmniej będzie miał mniej do liczenia.

małolato ja napisałam tutaj o Tobie z tym gdzie i z kim bedziesz to robiła nie o sobie więc czytaj uważnie....bo widze ze w gimnazjum chyba czytać ze zrozumieniem nie uczą....a co do mojego przyszlego męża to jest ze mnie dumny i zadowolony gorzej bedzie chyba z twoją druga polówką jak już w tym wieku wygadujesz takie głupoty

Twój przyszły mąż jest z ciebie dumny, widocznie dobrze ciągniesz - nie ma to jak kwestia doświadczenia z jego kumplami.

Gość kicia22
aaa weronika..czyli wychodzi na to,że każdorazowo uprawiając sex uprawiasz go z miłosci? To bardzo zdolna jestes skoro jestes w stanie kochac wielu facetów jednocześnie.Kocha sie tylko raz.Więc głupoty piszesz

a gdzie ja napisalam ze kocham wielu facetow jednoczesnie...kocham jednego faceta i z jednym uprawiam sex i uprawiam go z potrzeby i milości...

Gość kicia22
i zgadzam sie z mongolią...pisze mądrzej od Ciebie.

Gość kicia22
a jak za 2 lata nie bedziesz z tym facetem tylko z innym,to z tym drugim bedziesz go uprawiała tez z miłosci.Czyli kochasz nieskonczoną ilosc razy nieskonczoną ilośc facetów w twoim zyciu

mongolia widać że masz oczy zasłonięte tylko jednym jeszcze nie wiesz co w życiu może cię spotkać...nawet nie wiesz za co i człowiek może byc dumny z drugiego człowieka...w twoim przypadku widać że tylko za świństwa

nie prawda bo nie planuje mieć kulki mężów tylko jednego ktorego mam bo jestem stała z uczuciach a nie latam z kwiatka na kwiatek

Gość kicia22
Aa i wydaje mi sie ze wbrew pozorom faceci nie przepadają za zużytymi laskami,dodam,normalni faceci. Niestety widze ze teraz duuzo jest głupitkuch laseczek które myślą ze im wiecej razy pójdą do łóżka to bedą miały większe branie.

Gość lolka ta od bolka
a ta ktora miala jednego faceta to co ma sie w piekle smayzć?

kicia i o to mi właśnie chodziło w naszej rozmowie....ze sex nie służy do zabawy i o oddawania sie byly komu...zreszta piszac jest sie bardzo trudno zrozumiec

Gość kicia22
ja nie mówie o lasce która miala jednego faceta,tylko o takich które uprawiają sex z każdym chłopakiem z którym są nawet przez krtótki okres czasu. A dziewica to niby co?Gorsza jest tak??Bo co?nie uprawiała seksu jeszcze?Myśle ze jest ponad wszystkimi,bo widocznie zdecydowała ze zrobi to z kims kogo bedzie kochała a nie dla sportu. z seksem nie ma problemu,wystarczy isc na impreze i mozna zaliczyc szybki numeerek,ale po co?

Gość kicia22
no w takim razie weronika,źle sie zrozumiałyśmy:)

WYPRASZAM SOBIE!!! czytajcie dokładnie niki bo ty weroniko21 mylisz mnie z mongolią zwróciłaś się do niej magnolio a nie powinnaś to się tyczy wszystkich którzy czytają moją wypowiedź