Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie mi przykro

JAK GO PRZEKONAC,NAMOWIC????????????????

Polecane posty

Otóz jestem w 4 klasie,w styczniu mam studniowkę i w tym wlasnie mój problem. Mam kochanego faceta jestem z Nim 1,5 roku. I oczywiscie normalne jest to,ze na studniowce pragnę być z Nim! I wlasnie tu sie zaczyna...On nie chce ze mną isc:( Ma 33 lata...i uwaza ,ze wiocha isc na studniowke w Jego wieku,ze bedzie na oku wszystkich itd. Ze Jego znajomi sa nauczycielami w tej szkole... Ja znam tych nauczycieli jako naszych znajomych,ale oni mnie akurat nie uczą. Moje dobre kolezanki tez mają facetów w wieku 28-33 lat i idą z Nimi,Oni nie widzą w tym zadnego problemu:( Ja juz nie wiem co mam robic:( Chce isc na studniowke ,bo to wielkie przezycie! Moja studniowka! Jesli On nie da sie przekonać,nie pojde:( Echhh:( Jeszcze bym zrozumiala jakby wyglądał na te 33 lata! Bo fakt faktem spora roznica jest miedzy Nami,ale to juz nie te czasy,gdzie ludzie krytykują za wiek!On wygląda bardzo mlodo ,jest naprawde bardzo bardzo atrakcyjny !

nie dziwię się że nie chce z tobą iść, i dziwię się co 33-letni facet widzi w takiej gówniarze;)

No akurat tak sie zlozylo ,ze jestesmy razem! Mam 20 lat i fakt mozecie sobie myslec to i owo....;/

moim zdaniem jak jestescie parą i jeśli się tak kochacie jak piszesz to powinnien iść z tobą bo taki jest obowiązek chłopaka...a teraz zachowuje się jakby wstydził się albo siebie albo ciebie....dziwna sytuacja

weronika nie wiem juz sama :( Wszyscy Nas znają itd....Nie wiem:(

no to kochana skoro was znają to nie powinniście się czego wstydzic rozumiem gdybyście się pokazywali razem pierwszy raz....idz na ta studniowke to jest naprawde super przezycie nie mozesz sobie odpuscic takiej zabawy i pamiatki do konca zycia bo on nie chce isc......jezeli tego nie zrouzmie jest idiotą

Jesli On jednak pojdzie w zaparte i nie pojdzie,to ja juz nie wiem czy mam isc sama ,z bratem,czy w ogole nie isc....

no właśnie, dziwna sytuacja, może powinnaś się zastanowić nad tym dla jakich powodów on z tobą się spotyka. zapytaj go czy skoro chce z tobą być to nie wyjdziecie już nigdy na imprezę w gronie jego znajomych?

My chodzimy na imprezy,spotykamy sie ze znajomymi to nie ma nic do rzeczy:)

Gość po co Ci taki facet
ktory uwaza ze jedna z wazniejszych imprez Twojego zycia to dla niego wiocha? Kopnij go w dupe, juz mu nie truj o studniowce tylko popros jakiegos przystojnego kolege i z nim idz!!!!! Koniecznie!!!! Nie rob tego bledu i nie rezygnuj z wlasnej studniowki! Dla jakiegos bubka? :-D Masz isc i bawic sie szampansko!!!!

Nio wlasnie szkoda mi nie isc:) Ale moze uda mi się Go namowic!:) Bo tak naprawdę to nie rozmawialam z Nim jeszcze o tej studniowce tak na powaznie,tylko tak gdybałam:) Takze moze jeszcze nic straconego!!!:)

no może uda się przekonać ale czy to, że z tobą pójdzie będzie równoznaczne z super zabawą????