Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapomniana 23

mój chłoapk mnie nigdzie nie zabiera,nie zaprasza

Polecane posty

Gość zapomniana 23
topicu mu nie pokażę ale zdystansuje się zaczne lekko olewać i starac sie zobaczymy czy go ruszy czy sam zacznie sie trosczzyc o ten związek czy sier rozpadnie innego wyjscia nie widze

"jak gdzies jestesmy to dlatgo ze ja zaproponowałam albo ja załatwiłam a on? " bo ty chesz być/iść a on nie :O proste :O znajdź takiego z identycznymi oczekiwaniami co do życia jak sięrozpadnie to oboje na tym dobrze wyjdziecie

no i... komik ma racje jak zwykle :D popatrujesz na innych ze sa lepsi od twojego obecnego. ale jak szczesliwa z nim nie jestes to nie ma co naprawiac go na sile, pamietaj

Gość zapomniana 23
ja jestem z nim szczęśliwa ale chcę żeby wydoroślał tzn pomyśłął o przyszłości o naszej przyszłości a tu tez cisza

Gość ZAMYKAM TEMAT PROSZĘ SIĘ
ROZEJŚĆ!!!!! PROSZĘ SIĘ NIE GROMADZIĆ!!!!!!!!!

Gość heeemmmmmmmm
to ja już nic nie rozumiem do kina chcesz czy o przyszlosci pogadac?

Gość zapomniana 23
nie rządź mi się tu :p !!

zapomniana - u was po prostu nie ma kierownika, nikt sie nie chce podjac tej roli. bo na dluzsza mete jedno bardziej kieruje a drugie sie podporzadkowuje. a u was? ty jęczysz na forum ze on "nie staje na wysokosci zadania" a jemu jest dobrze tak jak jest. i jest pat :D

Gość zapomniana 23
jedno i drugie

Gość zapomniana 23
jest lipa ja nie chce rzadzic bo i po co chce sie poczuc mała kobietką,chce zbey on mnie prowadził rządze na codzien takie mam zajęcia w związku juz nie chce

Gość ten typ tak ma
a nowy bedzie mial krzywego, inny okulary za grube itd. Tacy pozostaja czesto sami. kombinuja zeby polaczyc co najlepsze z DNA ostatnich 5 chlopakow i zmontowac tego jedynego. To jak to jest , traktor ma 3 kola dobre czy jedno zepsute? Inna moglaby powiedziec, ale fajnie moge wybierac gdzie pojdziemy i kiedy pojdziemy ,facet przystaje na wszystko. Zycie jest piekne !

\"chce sie poczuc mała kobietką,chce zbey on mnie prowadził\" najlepiej jest jednak jak oboje sie potrafia wymieniac rolami, raz jedno jest aktywne, raz drugie

Gość ten typ tak ma
a moze w wolnych chwilach przestan sciagac majtki i robic laske to moze przyjdzie do glowy nawet teatr ?

Gość zapomniana 23
taa biorąc pod uwagę że robimy to dopiero od 2miesięcy i wyszło nam całe 3 razy to naprawde musze przestać:p

\"taa biorąc pod uwagę że robimy to dopiero od 2miesięcy \" ale jajaaaa. 2 m-ce sie spotykacie i ty juz go męczysz o plany na przyszłość? :D

Gość piksell
a moj mnie zaprasza, czesto razem wychodzimy. w wakacje wychodzilismy prawie kazdego wieczoru, nie pozwala mi za nas placic, mimo ze b chce. nie pozwala mi nawet zaplacic za benzyne. teraz chce mnie zabrac do paryza na tydzien i tez za jego kase. a ja nie chce bo mnie stac...

Gość ten typ tak ma
sprobuj

"ja nie chce rzadzic bo i po co" po to słonko zeby zrealizowac swoje cele jakie masz. bo pewnie masz jak gadasz o przyszlosci z nim, nie? wiec jak chcesz ich realizacji to musisz zaczac ostrzej z nim postepowac

Gość zapomniana 23
z nim ostrzej? własnie chyba nie ostra jestem na codzien takie mam studia i inne zajęcia chciałam żeby w tej kwestii to własnie facet rządził tzn w związku żeby facet mnie prowadził a nie ja jak niby miałabym z nim ostrzej postepować?

ostrzej czyli zaczac wymagac deklaracji, zobowiazan albo chociaz okreslenia sie czy chce byc z toba

Gość zapomniana 23
wreszcie mnie zrozumieliście o to mi chodzi! ale jak? w jaki sposób?

"ale jak? w jaki sposób?:" najlepiej gadajac mu ze chcialabys tego i tego, ze czulabys sie szczesliwa gdyby zrobil to i to. jak jemu bedzie zalezec na tobie to moze to zrobi,tak mi sie wydaje

Gość zapomniana 23
bardzo ogólnie to napisałaś ja to wiem ale konkretnie trudno wymyślić jakieś zdanie trudno jakoś to ująć w słowa,spytac go ale nie przestarszyć,nie narzucać się,sptac tak żeby nie czuł ze naciskam albo ze chce go ograniczac

nie mam czasu na wymyslanie konkretow na cito, w pracy jestem. moze mi cos pozniej do glowy przyjdzie. podstawa to zawsze _szczera_ i _spokojna_ rozmowa o problemach i bolączkach. a wy tego nie robicie skoro na kafe sie pytasz o takie rzeczy

Gość zapomniana 23
potrzebuje wiedziec tej 1 rzeczy do szczescia i takie z tym problemy bo nic na siłe ale to sie chyba powinno wiedziec tzn on chyba wie czego chce a ja nie umiem rozmawiac nigdy tego nie ukrywałam on o tym wie dlatego liczyłam na inicjatywe z jego strony przyszłość związku to dla fectów raczej trudny temat

"przyszłość związku to dla fectów raczej trudny temat" to sie zgadza. ja jestem facetem wlasnie :P na pewno nie naciskaj bo moze ci uciec. zreszta to jest zawsze niewiadoma tak jak i cale zycie.moze sie to rozpasc za 2-3 lata, nie wiesz tego. zamieszkajcie razem najpierw-to jest wazne

Gość zapomniana 23
nie popieram mieskzania razem facet który mieszka z dziewczyna dochodzi do wniosku ze ma juz wszystko i nici z małżenstwa tylko takie zycie na kocia łape bez sensu nigdy nie popierałam i nie zgodze sie na taki "układ"

Gość zapomniana 23
sorry myślałam że pisze z kobietą:p a jak go nie przestaraszyc a czegos się dowiedzieć? bo ja pojęcia nie mam

\"facet który mieszka z dziewczyna dochodzi do wniosku ze ma juz wszystko i nici z małżenstwa tylko takie zycie na kocia łape \" a tak to w zasadzie bierzesz troche kota w worku. bo dopiero po zamieszkaniu razem sie para dociera. oczywiscie sprytne jest twoje podejscie ale mozna sie na nim tez przejechac. podsumowujac-nie ma naprawde dobrej rady dla ciebie :P i uciekaj juz bo zaraz przestane obiektywnie pisac i zaczne w interesie swoich (czyli facetow). a to bedzie troche inna bajka :P