cytrynka2020 0 Napisano Listopad 20, 2008 Drogie panie czy któraś z was ma przekręconą macicę w drugą stronę, bo byłam u gina i powiedział mi że tak mam, niby to w niczym nie przeszkadza, ale jak uprawiam sex to coś tam mnie w środku bardzo boli i zastanawiam się czy to od tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jestem u od Napisano Listopad 20, 2008 od tego :( nic z tym nie zrobisz :( nie wiem nie znam sie..ale chyba mozna miec problemy z utrzymaniem ciazy :(:( ale nie wiem..dokladnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cytrynka2020 0 Napisano Listopad 20, 2008 kurczę, ale pech, sex nie jest przyjemnościa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jestem u od Napisano Listopad 20, 2008 mozna sporobowac innej pozycji w ktorej bedzie mniejsza penetracja np na lyzeczki itd...nie wiem :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cytrynka2020 0 Napisano Listopad 20, 2008 oj próbujemy wszystkich i tylko partner ma przyjemność, a ja ból, ale dziękuję za rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach