Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajajajajajaja

W CO NA BAL GIMNAZJALNY???

Polecane posty

Gość ajajajajajajajaja

W ogole mialam nie isc na caly ten cyrk, bo uwazam ze to jest wielka nie udana proba studniowki. Ale zglosilo sie malo osob do tanczenia poloneza i wycha powiedziala ze jak nie bede tanczyc to mi obnizy sprawowanie na koniec roku . Wiec pozostaje pytanie w co ja mam sie ubrac? Nie chce z siebie zrobic ''starej- malenkiej'' tak jak pewnie wiele dziewczyn zrobi. Nie wiem jak mam wybrac fason sukienki, kolor nic. Wazne zeby nie byla do ziemi tylko mniej wiecej do kolan. Mam 166 cm wzrostu. 86 w biuscie, 93 w biodrach i 62 w talii. Jestem blondynka o jasnej karnacji. Pomozecie mi cos wybrac?? Bo jednak to trzecia klasa i nie chce sobie zaochowania przesrac. :(

Gość ajajajajajajajaja
UP :(

Gość ajajajajajajajaja

Gość ajajajajajajajaja

Gość ajajajajajajajaja
dzieki, fason ladny ale dekolt ladnie wygla na duzym biuscie wiec dla mnie odpada

Gość blackcat
mam biust podobnych rozmiarów i nosze z powodzeniem takie dekolty :) Wszystko to kwestia stanika!! Dobrze dobrany sprawi że bedziesz super wyglądać nawet w takim fasonie :)

Gość kruca fuks
Gość okolkowa
krcua ty chyba zglupialas ona ma isc np http://www.asos.com/Fashion-Enter/Corsellis- Silk-Puffball-Cocktail-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=457063 &cid=5186&clr=Pink&sh=0 w takiej sukience na bal gimnazjalny?? W tym to raczej pod latarnie a nie do szkoly