Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kikkaaa

Co do apteczki na wakacje z dzieckiem?

Polecane posty

Gość Kikkaaa

Jakie leki zabieracie? W zasadzie pierwszy raz jadę z dzieckiem (4 i poł roku) za granicę i nie bardzo wiem na co się przygotować, o czym nie zapomnieć...

Gość jesli chodzi o dzieci
to cos na chorobe lokomocyjną i brzuszek, czyli przeciw biegunce i krople żołądkowe, plus plasterki i coś do odkażania

Gość Elkaaaa
U mnie podobnie, chociaż biorę też specjalny ibuprofen dla dzieci, jakby mały dostał gorączki. Kupuję tez nie zwykle plastry, ale granuflexa - polecam.

Gość gość
chyba po prostu standardowe leki, najważniejsze coś przeciwbólowego, koniecznie coś na gorączkę, coś co pozwoli zareagować na przeziębienie, no i smecta go na biegunkę. moim zdaniem to takie podstawowe leki, które trzeba mieć i trzeba szybko podać. ale chyba każdy wie, co jest potrzebne dziecku...

Gość gość
Dziecko na te wakacje nie jedzie samo ;) Pamiętajcie tez o lekach dla siebie, bo chorowanie na wakacjach i to z żywym kilkulatkiem nie jest fajne. Wiem, co mówię, bo raz złapałam zapalenie pęcherza, chyba basen mi nie służy. Ja chciałam odpocząć, bałam się ruszyć z pokoju, bo co chwilę biegałam do toalety, no i ten ból... Od tamtej pory zawsze pakuję do podróznej apteczki urofuraginum max, pomaga szybko, więc co najwyżej stracę 1 dzień, a potem się da jakoś funkcjonować.

Gość gość
gość dziś WYPAD ściero zafaydana z tym spamem!!! :O