Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiip

Czy są jeszcze faceci których rajcuje i podnieca...własna żona ?.

Polecane posty

Gość iiip

Czy my kobiety mozemy liczyć na to ,że będąc dobrymi kochankami dla swoich mężów otrzymamy w zamian ich wiernoć? Czy po prostu każdy z Was Panowie jest po prostu skazany na zdradę żony

Gość zettwuess
musza panie na to liczyc nie tylko moga :D

Gość don leonnnnneeeee
to zalezy czy sie nie roztyjecie i nie odwali wam w tym czasie

Gość to zależy od faceta
jak trafiłaś na niewartościowego pustaka to jak przytyjesz parę kilogramów to już po tobie, jak będziesz zrzędzić czyli "samo życie" tak samo, więc mam nadzieję że twój mąż do takich idiotów nie należy i zawsze będzie miał na Ciebie ochotę :D

Gość No tak.....
Zdrada żony to rzeczywiście dla faceta jak wyrok. Jeszcze jakby dostać pozwolenie, by w odwecie zdradzić żonę, to może niektórym byłoby łatwiej znieść zdradę żony... Bo nie wiem czy wiesz autorko, że dla faceta życie ze świadomością - żona mnie zdradziła, to naprawdę ciężkie życie...:(

Gość KAROOLEK...
zaraz zaraz ? czyli zrzedzic mozna, przytyc tak samo i jeszcze pare tekstów dopisac by sie zdało, a maż ma byc wiernym jak i wszystko tolerowac , moze jeszcze sprzatac, gotowac, prac itd. Pomijam zdrade bo kobieta przytyła - to niezaprzeczalnie jest nie w porzadku , ale kidy dodamy jescze kilka innych rzeczy, trudno wymagac od faceta by nie zdradził. Jeszcze takiego ogranicz w sexie i masz gotowy pasztet którego skutkiem bedzie zdrada Bo nikt nie strawi zrzedzacej , niedajacej, grubej kobiety - nikt ! poza wyjatkami . Zreszta odwrotnie tak samo , zadna kobieta nie strawi , grubego , zrzedzacego , majacego kłopoty z sexem faceta .