Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne dziwne dziwne

Co może boleć w brzuchu tuż nad łonem???

Polecane posty

taki dziwny ból, boli cały "pas" nisko ledwo nad łonem...i bol ustepuje po oddaniu gazow , nie boli cały czas i najbardziej kiedy sie staram wyprostowac ( zdarza sie to rzadko, ale czasem sie zdarza, zapomnialam o to zapytac mojego gastrologa) dodam ze mam zespol drazliwego jelita, ale wydaje mi sie ze jelito grube biegnie nieco wyzej...

Gość pewnie ciąża pozamaciczna

hehe nie ma takiej mozliwosci

Gość a.n.m.j
jak z lewej strony boli to od gazow, tak jak napisalas jak wypuscisz gazy to mija i wszystko jasne :)

ale wlasnie nie boli z lewej :) tylko na dole ale po srodku :) a faktycznie czasem boli raz po prawej raz po lewej od gazow wiec moze to zalezy gdzie sie tam to powietrze akurat umiejscowi ....

Gość Mitsuki z Kitakiusiu
- macica-jajniki-pochwa-jelito-?

Gość a.n.m.j
taki dziwny ból, boli cały "pas" nisko ledwo nad łonem sama tak napisalas i to jest z pewnoscia to co pisze, na 100%

napisalam ze" ledwo" czyli ze zaraz nad lonem ;)

Gość a.n.m.j
no ok pomijajac to ! to jesli oddasz gazy to mija to jest wlasnie od tego, znam to z autopsji;p

aaaha :) tylko nie czuje zebym miala wzdecia czy cos :) ale raczej mija po oddaniu gazów, a jesli nie mija to łagodnieje

Gość nikt nie ma
takich problemow?

Gość bvn vb
moze to byc macica, moze to byc pecherz a moga to byc jelita.... mnie rowniez boli w takim miejscu a najgorsze ze bol jakby sie przemieszczal w rozne miejsca.... czasem boli kolo pepka czasem nizej czasem z boku.... we wtorek ide do gastrologa ghehehe

Gość ja też mam taki ból
dokładnie posrodku brzucha,niziutko nad łonem.Myzlałam,ze to ginekologiczna sprawa i byłam u ginekologa,ale on po zbadaniu mnie wykluczył,żeby to było coś babskimi sprawami.No to poszłam do lekarza rodzinnego,który dał mi skierowanie na kolonoskopię:(:(:( Dodam,ze od jakiegos czasu mam problemy z oddawaniem stolca,a jak już zrobię to leca takie kozie bobki.Boję się bardzo tego badania i tego co mi tam moze wyjsc.:(:( czy ktoś z was też tak miał???

Gość dsffsddfdffddf
a leci ci krew po oddaniu stolca?

nie ma krwi

uchylek jelita grubego, chociaz czesciej wystepuje u osob starszych dobrze by bylo zrobic kolonoskopie

Gość ja też mam taki ból
a jeżeli by tak było,że mam uchyłek jelita grubego to co się z tym robi?Czy to mozna wyleczyć farmakologicznie czy tylko zabieg operacyjny w takim przypadku jest skuteczny? A jeżeli chodzi o krwawienie to nie mam,dokuczja mi tylko te zaparcia i ten stolec w kształcie kozich bobków ,kurcze wiecie z jakim trudem taki stolec wydalic....:(:(

uchylki leczy sie odpowiednia dieta i niektorymi lekami ktore poprawiaja perystaltyka jelit, operacyjnie leczy sie dopiero jak sa powiklania a dolegliwosci ktore opisujesz, zaparcia, wzdecia, itp. to moze byc zespol jelita drazliwego

koniecznie idz na ta kolonoskopie, ona wyjasni czy cos dzieje sie z jelitem grubym