Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euro 777

doktor do studentek

Polecane posty

Gość euro 777

jak myslicie dlaczego dorosly mezczyzna z tytulem dr na przerwie wykladowej zawsze podchodzi do studentek, zaczepia je, rozmawia, bierze np. notatki i sprawdza co one pisza i z tego co wiem nie tylko na naszym kierunku tylko na wszystkich sie tak zachowuje :D nie ma obraczki, czasem siada na lawce noga za noge i rozmawia ze studentkami czy one tego chca czy nie. Szuka sobie kogos wsrod nich ?? :P

Gość jungaa
nie podniecaj sie tak idiotko

Gość euro 777
:D nie podniecam sie, staram sie podejsc do tego z pkt psychologii

Gość euro 777
nie, na innym kierunku :P

Gość blackcat
jak jestes na innym kierunku to nie baw sie w psychologa :o Facet to pewnie stary kawaler i ma pewne swoje "dziwactwa" jak prawie każdy wykładowca :o

u mnie wlasciwie kazdy wykladowca siada na lawce i gada ze studentami na przerwach, tym bardziej, jak jest mlody. nie mam na mysli jedynie mezczyzn. kobiety robia to tak samo czesto. osobiscie nie dziwi mnie to.

Gość euro 777
tylko u nas on je obserwuje i czasem np, jak widzi samotnie siedzaca dziewczyne, czyli my sie smiejemy ze to jego ofiara to podchodzi, patrzy co ona tam robi, albo innym razem gapil sie na nasza grupe dziewczyn a gdy wyszlysmy na przerwie na korytarz to wyszedl za nami i dalej sie patrzyl i w koncu podszedl do nas, ciekawy typ :D