Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podarta

A MOJ FACET PODNIECA SIE JAK

Polecane posty

Gość podarta

sie sama dotykam. chce zebym piescila sobie piersi i bawila sie swoja lechtaczka. strasznie to zboczone ale jego to rajcuje. tez tak macie?

Gość podarta
lubie jak on tpo robi a w dotykaniu samej siebie nie widze nic podniecajacego

bo musisz sie nakręcić na to..ja też lubię patrzeć na mojego jak to robi..a dotykania siebie przy nim się uczę.. po prostu nie uważam tego za zboczone hehe

Gość podarta
czesto jak nie chce sie sama dotykac to bierze moja reke i sam to robii jeszcze mowi: sama sie dotykaj. mnie to wkurza

no nie no, jak wymusza to niefajnie...sama musisz chcieć..ja na razie nakręcam się na to, bo chcę żeby on mnie zobaczył w akcji hehe,ale on nigdy mnie do tego nie namawiał i nie zmuszał...

Gość podarta
no wlasnie. i dlaczego on chce zebym samasie dotykala jezeli sam tego nie robi( tzn sam sie nie dotyka)

a musisz miec koniecznie coś za coś?? jego kręci twój widok! a nie fakt ze dotyk asam siebie Ale jeśli ty tego bys chciała po prostu nu o tym powiedz :) Ja w sumie lubie widok mojego faceta z.......... w ręku :D

Nie uwazam zeby bylo to czyms zboczonym, mnie sama podnieca widok faceta patrzacego na moje samodzielne zabawy i to podnosi temperature u obojga