Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mangina18

pomoze mi ktos?bardzo prosze

Polecane posty

Gość mangina18

ide na studniowke z kolega chlopaka mojej kolezanki:P i musze sie z nim umowic;P na spotkanie:)pomoze mi ktos wymyslic tresc smsa?wiem ze to niby banalne ale ja nie umiem,matko..o zgrozo o co ja prosze..pomoze mi ktos?na poczatku wiadomo ze napisze hej..i kim jestem ale co dalej?/

Gość napisz mu tak...
hej, zdaje sie ze idziemy razem na studniowke...przyjdz do mnie wczesniej, zrobie ci laske, a potem zapakujesz mi w kakauko! No przeciez musimy sie jakos poznac wczesniej zanim pojdziemy nie? :D

Gość mangina18
super;)ale jednak moze wypowie sie ktos kto ma inne podejscie do sprawy...eh

Gość dasfsggas
Hej.... Z tej strony .......... Moglibysmy sie wcześniej spotkać i obgadać co i jak z moją studniówką... Jeśli tak, to napisz kiedy Ci pasuje... Z gory dziękuje....

Gość tiriririri
tanczycie tez poloneza razem? PYTAM BO MAM PODOBN SYTUACJE+p

Gość mangina18
nie:)to tylko osoba towarzyszaca mi na studniowce..chciałam cos napisac z zartem zeby sztywno nie było ale nie mam zadnego pomysłu:(:(

dalej.. Skoro wybieramy się razem na studniówkę, to pomyślałam aby się lepiej poznać, więc fajnie byłoby się spotkać i porozmawiać. Napewno dzięki temu wspólna zabawa będzie jeszcze bardziej udana:) coś takiego..

Gość tiriririri
pomarańcza dobrze gada:P kurcze a ja zaprosiłam kolegę, którego widziałam ostatnio 3 miesiace temu.. onest dziwaczny .. mówi ze mnie kocha i sie 3 miesiace nie odzywa.. tylko taka zabawa od imprezy do imrezy..a ja nie widze poza nim swiata:P

Gość mangina18
Dziekuje za pomoc:)lol a ja tego chlopaka kompletnie nie znam :P i musze sie z nim spotkac:P a najlepsze jest to ze panicznie sie boje;):)

Gość tiriririri
POmarańczko --> wkręca jak nic:P to znaczy to jest pewne , ze on nie jest mnie pewien;) a w dodatku powiedział mi kiedys ze jak byłam szczuplejsza do było mi bardziej do twarzy... tak mi sie przykro zrobiło.. i jeszcze bardziej tyje ze stresu ze nie schudne naprawde;/ jestem załamana.. najgorsze ze z jednej strony nie czuje sie przy nim dobrze , a z drugiej wystarczy ze patrze w jego oczka i juz jestem w siódmym niebie Mangina--> don't worry. trzeba zaszalec troche na tej studniówcei zrobic wszystko zby było co wspominac:P dobrze robisz jak na moje oko:) i duzo oaób robi takie głupotki przed studniówka. uwierz mi:)

Gość mangina18
a co by było gdybym napisala tak:P Hej z tej strony ...... Zostałes skazany na spedzenie studniowki w moim towarzystwie:)hehe aby sie lepiej poznac w wolnej chwili zapraszam tu i tu:P Daj znac co o tym myslisz;)pozdrawiam

Gość tiriririri
nie wiem czy to prawda , ale kiedys gdzies czytałam ( chyba marsjanie i wenusjanki na randce) ze chłopcy lubią dziewczyny pewne siebie ale wrazliwe. wiem o co chodzi ze niby rozluznienie sytuacji tym "skazaniem" ale nie wazam ze to dobry pomysł... jakos tak wziełam sobie te rady do serca:P ale zrobisz jak zechcesz:)

tiririri jak on mógł Ci powiedzieć takie coś... no ale to facet.. od niego nie można wymagać za dużo;) idź z nim na studniówkę skoro lubisz jego towarzystwo, ale jak przez niego się stresujesz to nie powinno was nic łączyc. wg mnie ;) Mangina- może byc :) czyżbyś była fanka "skazanego na śmierc" ? :D

Gość mangina18
kurcze;P nie wiem jak to ujac:P zeby wyszło po mojemu;P lol nie chce pisac sztywnej formy hej spotkajmy sie bo idziemy na studniowke:P bo to sie ze mna kloci:P matkoooo :P

Gość mangina18
nie;)nie ogladam Skazanego:)w wersji pierwotnej tekst brzmiał tak:P hej z tej strony ..................... zostales skazany na spedzenie studniowki w moim towarzystwie:P hehe zebys mogl sie jeszcze wycofac i lepiej mnie poznac:) zapraszam tu i tu:P daj znac co o tym myslisz:P ja poprostu nie wierze w siebie a pozatym noo lubie jak cos jest po mojejmu i z taka lekka prowokacja:P:P

Gość tiriririri
Ale to jak Pomarańcza mówiła że "zebysmy sie jeszcze lepiej bawili :P" podobało mi sie:) Pomarańczko najgorsze ze ja widze swoja głupote, ale zwyczajnie jestem uzalezniona od tego człowieka.. cały czas powtarzam soebie, ze tym razem z nim ni bede rozamwiac, a jak go widze to jedyna rzecza jakiej pragne to rozmowa z nim:P

Gość tiriririri
a no tez dobre:P bo w tej ksiazce bylo tez napisane ze dobrze dawac komus wolnosc:P kapuje ze to zarty ale ja wierze ze takie rzeczy docieraja do podswiadomosci:)

Gość tiriririri
wiesz co .. to nie jest jednak chyba tylko rozmowa....urcze ja juz nie wiem co robic.. w sumie tak naprawde to iem o tym ze nie bawi sie nigdy z nikim na imprezach a to z tego wzgledu ze mam swoich ludzi:P i kiedys była taka niemiła sytuacja ze sie troche upiłam a nwet bardzo...;/ (nigdy wiecej) i taki kolega sie zaczał do mnie podwalac i mnie pocałował. i ja musiałam sie mu do tego przyznac, choc tak naprawde nie wiem czemu.. a on sie popłakał i mówił ze wokół niego bylo wiele dziewczyn i on tego nie zrobił. no ok, ale tak naprawde to nawet czułam ze mam do tego prawo, bo wtedy tez sie do mnie nie odzywał długi czas. ale zem sie rozpisała:P kogo to obchodzi tak naprawde:P

Gość mangina18
dla mnie najgorzej bedzie napisac teraz tego smsa i sie spotkac;)bo nie jestem otwarta osoba;P i nie lubie sie spotykac z ludzmi:P i mam problem bo jak widac jestem z jednej strony dzika a z drugiej lubi troche prowokowac:P:P

Gość mangina18
mam sudniowke 10 stycznia:P a obydwoje wiemy ze idziemy juz od miesiaca;P a ja dalej nie napisalam do niego bo nie wiem co i jakos chyba panikuje;P

Gość tiriririri
no to wiadomo Ze jest taki mały stresik zawsze:P a wiesz co ja potrafie odwalac .. np wybieram jego numer i potrafie 2 godziny sie wpatrywac w komórke zaczym nacisne zielona słuchawke..:P ale na ogół dzwoniłam tylko do niego 2 razy:P bo nie chciałabym sie narzucac, do czego dochodze po tym czasie;P

tiririri ---- ee tam takie sytuacje się nie liczą gdy jest się po większym spożyciu alkoholu, wtedy tak właściwie się nie wie co się robi. poza tym to Ciebie ktoś pocałował, a nie Ty kogoś. A przyznałas się mu, bo czułaś że powinien o tym wiedzieć, a to znaczy że ci na nim zalezy ;) a on na to nie zasługuje, bo się nie stara! Ja bym rozejrzała się za kimś nowym :P:P

Gość hymmnnnmnnmmmmmmmmmmmmm
Czesc.... skoro idziemy razem to moze bysmy sie lepiej poznali co powiesz na piwko tego i tego dnia i o tej i otej h:P

Gość tiriririri
a ja mam 9 stycznia:P a co zdajesz na maturze?

Gość mangina18
ja tam w tej kawiarni chyba umre ze strachu:P panikara jestem ze hoho:P i nie wierze w siebie;P ajjjj:)napisze chyba jednak tak ... hej z tej strony .......... Zostałes skazany na spedzenie studniowki w moim towarzystwie;P hehe zebys mogł jeszcze zmienic zdanie:P i lepiej mnie poznac w wolnej chwili zapraszam tu i tu:P:P daj znac co o tym myslisz;) nic madrzejszego nie wymysle... 18 lat a zero pojecia o zyciu..kompletnie nie umiem sie zachowac w takich sytuacjach:)

Gość mangina18
biole i chemie rozszerzona;P:P polski i angielski podstawowy:)