Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak mozna mi pomoc

Moja pusia caly czas pachnie moczem! OSZALEJE!

Polecane posty

Gość Jak mozna mi pomoc

Jak sie wisisiam to tre papierem ja prawie do krwi a ona dale pachnie moczem:-/ Jak temu zapobiec?

Gość njgdeuifss
moja tez bez kitu nawet jak ja wysziruje to po chwili smierdzi sobie piczka mala:)

a wiesz co to płyny do higieny intymnej? nie wystarczy wyciwerać- trzeba myć!!!! a jezeli sie nie myjesz to kup sobie husteczki Cleanic- dziszius.. są nawilzające i pozostawiają ładny zapach.

Gość Jak mozna mi pomoc
Co?! Mydlem Dove sie myje w srodku i to wystarcza

Gość Jak mozna mi pomoc
Gole sobie co jakis tydzien dwa

Gość odwykowa
jak w srodku?

Gość Jak mozna mi pomoc
Co w srodku? W srodku sie nie gole

Może jesteś przewrażliwiona na tym punkcie.Najlepiej daj powąchać obiektywnemu obserwatorowi. Obiektywny Obserwator ;)

Gość exclemation
Myj sie;) i gol sie częsciej bo mocz jezeli masz włosy to tam sie wchłania i temu smierdzi

Gość beniu11
umyj sie,a nie czas tracisz na kafeterii.

Gość cdhe3yrgf
nie tyle pachnie co jebie szczochami. Obrzydlistwo. Fuj.

moczem.....? yyyy rozumiem jakieś problemy i śmierdzące wydzielinki ale że ci moczem jebie to tylko z brudu:o

Gość tojestniestetypowaznyproblem
nie martw sie , mam ten sam problem , wychodze spod prysznica i juz smierdze , normalnie masakra jakas:(

Gość yyyy....
A od kiedy to woń moczu nazywamy zapachem? Chyba raczej fetorem, albo smrodem.:O

Gość ozesz ty ku...
jak mozna sie z czyms taki pokazywac nawet anonimowo na forum:o nie dziwie sie ze pozniej faceci mowią oblesne rzeczy o smierdzących niepodmywających sie babach jak taka brudaska oglasza wszem i wobec ze jej jedzie z cipy wstyd mi ze jestem kobietą jak czytam takie teksty jak ten

Gość yiuoiy
noooo... ja raczej stawiałabym na to że temat został założony nie tyle przez brudaskę, co przez osobę psychicznie chorą, z urojeniami na tle zapachów nie ma więc o czym dyskutować

Gość yiuoiy
Osobiście nie wydaje mi się. Jakoś dziwnie ta osoba pisze. I to tarcie papierem (?!) do krwi... :/

Gość UltimateGogeta
no,jak się jej potem ten mocz po tych nie wygolonych włosiskach spływa to się robią takie włoski-odkapki,to potem zasycha i sztyni... :P

Gość może złapałaś jakiegoś syfa
albo grzyba. Ja się nie golę często, ale praktycznie nigdy nie śmierdzi mi moczem, chyba, że cały dzień jestem poza domem, po 12-14 godzinach. I bardziej jak nosze wkładki higieniczne. I nie trzyj se niczego do krwi, bo tylko sobie podrażnisz psiochę i naprawdę dostaniesz zakażenia:O 🖐️

Twoja jak ją nazwałaś `pusia` może wydzielać nieprzyjemny zapach np. z powodu stanu zapalnego pochwy. Często towarzyszy temu `twarożkowata` wydzielina (biała niekiedy żółta). Może czas udać się z tym problemem do lekarza, aby ten sprawdził czy stan Twojej pochwy jest dobry ;)

Gość hhujtkiytiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hahaha

Gość Podsumowator
Podsumowując Myj cipkę zamiast trzyj Używaj płynów do higieny imtymnej Myj się dokładnie nie wystarczy namydlić Miej zawsze krótkie włosy Noś zawsze przewiewną bieliznę Po sikaniu możesz zawsze się podmyć, bo z tym tarciem :-O masakra. Jeśli nadal masz jakieś nieprzyjemne zapachy wybierz się do lekarza, może to infekcja