Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dswdsdsd

kasa kasa kasa jak zarobic?

Polecane posty

Gość dswdsdsd

moze mi pomozecie? gdzie 18latek w maturalnej klasie moze znalesc prace???????? bo juz nie wiem skad mam miec kase bo to zarabiaja moi rodzice idzie na opłaty a ja mam tez swoje potrzeby i skad brac? studniówka itp? szkoda mi ich codziennie zędłać o kase wiem ze jest ciezko...

Gość kelner barman
!

Gość dswdsdsd
mieszkam w malej miejscowosci jakies 30 km od miasta wiec barman czy kelner raczej ciezko;/

idz do jakiejś agencji pracy tymczasowej , znajda Ci cos na weekendy lub wlasnie szukaj na wlasna reke

Gość kelner barman
znam ludzi którzy dojezdzaja do pracy 60 km wez sie do roboty a pozatym robisz co drugi dzien

skor mieszkasz te 30 kilosow to jak masz zamiar podjac prace w pozniejszym okresie? to tez bedzie wymowka, ze za daleko???

Gość dswdsdsd
nie no nie chodzi o to tylko ciezko pogodzic szkołe w maturalnej klasie i prace;/

Gość ojejkujejku
ulotki - teraz nawet 7 zl za h dostaniesz, albo wykładanie towaru w jakimś hipermarkecie-tam też jest b. elastyczny grafik, albo czasem są ogłoszenia ze potrzeba pracowników do inwentaryzacji, tam nawet 8-9 zl za h. Fakt, że spedzasz pół albo nawet i całą noc na liczeniu jakiegoś towaru, ale zawsze to jakiś dochód... Życzę powodzenia:)

wiec zglos sie do jakiej agencji pracy tymczasowej oni Ci pomoga cos znalezc