Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pocieszam

Panowie dlaczego decydujecie sie na zdrade waszych zon, partnerek?

Polecane posty

Gość nie pocieszam

Tyle się tu nie raz naczytalam krytyki pod adresem kobiet, ktore uwikłały się w takie zwiazki.. zwiazki z zonatymi facetami.. najczęsciej pisza tu o tym,ze niestety traca swoich kochanków... ale powiedzcie mi panowie czy wam potrzebne sa romanse? do czego? co wam to daje? a ilu z was zaangazowalo się emocjonalnie? ilu kochało/a swoje kochanki? I czy naprawde waszym zdaniem kobieta zwiazana w takim zwiazku zasluguje na miano dziwki? a jak nazwać w takim razie mężczyzn, którzy zdradzają? Przecież do zdardy dochodzi za obupulną zgodą... hmmm:) Pozdrawiam:)

Gość bo wszyscy faceci to SWINIE

Gość mąż żonaty
ja sie nie zgadzam

Gość bo wszyscy faceci to SWINIE
i podgatunek ludzki.Kierujący sie wyłącznie zwierzęcym poędem.

Gość Sano Subito
>>czy wam potrzebne sa romanse? Tak, potrzebne. Po prostu lubimy udowadniac swoją męskość zaliczająć coraz to nowe cipki :)

santo.. pomaga ci to w udowadnianiu sobie ,ze jeszce mozesz? czy juz masz takie problemy ze swoja meskością ,...a efektu jak nie bylo tak nie ma:) tylko \"odad ciagły?\":P

>> Kierujący sie wyłącznie zwierzęcym poędem Nawet gdyby, to wy i tak wiernie z nami jestescie. Marne szanse, że facet, który umie się kryć ze zdradą wpadnie.

>> pomaga ci to w udowadnianiu sobie ,ze jeszce mozesz? Nic nie musze udowadniać, bo jestem młody i moge bardzo długo i często ;)

Gość no mi sie raz juz tak..
dlaczego moze dlatego ze ona stala sie inna niz kiedy ja poznalem stracila to namietnosc z poczatku zwiazku, a o sexie zapomnialem po 2 miesiacach kiedy sie do mnie wrowadzila...

najczęściej dlatego że szukamy poza domem tego czego nie możemy dostać w domu albo parafrazując woodie allena boimy się zapytać no i jeszcze stare przysłowie "kradzione" nie tuczy jesteśmy przkonami że romans odchudzają :))) niestety najczęściel portfel :))

>> że szukamy poza domem tego czego nie możemy dostać w domu Wcale nie 🖐️ Ja mam w domu wszystko czego zapragne, ale jak widze w pracy zajebiście zgrabny tyłeczek, na nim sexownie opięta krótka spódniczka i ich właścicielka uwodzicielsko się uśmiecha i puszcza oczka, to ja się pytam - jak mam nie dać się uwieść? :classic_cool:

czyli to jednak nasza wina? echh tak myslalam, ze taka bedzie reakcja.. ze to kobiety "nagle staja się inne niz wczesniej" jak tyklo wspolnie sie zamieszka.. echhh zalamka.. a nie zastanowiliscie sie panowie zacni,że wy czasem tez nas zaniedbujecie i dlatego stajemy sie czasem dla was troszke oschle? ale czy to jest zaraz powod do zdrady?

Gość no mi sie raz juz tak..
jak Ci mowi ze ciagle ja boli glowa, ze teraz nie moze itd :P to nad czym sie zastanawiac

faceci zdradzają tylko fizycznie kobiety o 7,35 % rzadziej ale za to jak już to i fizycznie i emocjonalnie

Gość ejbisi
Buahaha Santo Subito - pomarzyć se możesz :D Chyba sie za dużo naoglądałes reklam efekt axe tylko że życie nie jest takie proste i rzadko kiedy kobieta chce sie z facetem przespac bez zobowiązan bo jej sie po prostu podoba. Do tego dochodzi zazwyczaj uczucie, kochanki są zazdrosne o stałą partnerke, probują rozwalic zwiazek ukochanego itd. Takze nie wierze ze tak sobie dupczysz na prawo i lewo i ci to uchodzi na sucho.

Gość ZDEADZAMY BOJESTTO .......

Gość ZDRADZAMY BOJEST TO .......
KATEGORYCZNY IMPERATYW -POKRYĆ JESZCZE JEDNĄ. IMPERATYW JEST POD AUSPICJAMI A TE SĄ POD KRAKOWEM.

bezeddury... no ja tez znam takich ogierow fuj paskudztwo.. łapie wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka... ale powiedzmy sobie szczerze on nie zdradza..nim zwyczajnie kieruje instynkt i nie używa mózgu... to nie facet tylko chory człek... ale takie przypadłości można leczyc:) natomiast stwierdzenie,ze facet zdradza, bo jego partnerke boli głowa,( wypowiedż kogoś tu wcześniej:)), a on bidulek już wytrzymać nie moze i idzie na "lewiznę" mnie rozbawiło:) a jak w takim razie nazwiemy faceta, który sypia z wieloma kobietami? bo ,że w odwrotnej sytucji, gdyby rzecz dotyczyła kobiety wspólnym głosem okrzyknęlibyście ją dziwką to już wiem:P:P

Gość fru fru
...ponieważ wbrew fałszywym wyobrażeniom jestśmy jako ludzie (szczególnie mężczyźni ale też i kobiety) bardziej poligamiczni niż monogamiczni...

Gość Takitam sobie
Masz rację nawet jeszcze nie zasługuje na miano kochanki tylko jest przyjaciólką ,a już próbuje rozwalić związek bo jest zazdrosna o partnerkę i robi wszystko aby tylko rozwalić związek ,od takich trzeba uciekać...