Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreciq

Proszę o szybką radę

Polecane posty

Gość kreciq

Sprawa jest następująca. Dzwonię do kobiety (nie mojej, na razie jedno spotkanie było), nie odebrała. Mija dwie godziny właśnie i mam ochotę wysłać jej wiadomość. Zrobić to czy czekać na jej ruch? Na razie jeszcze nie zakładam że mnie olała ;)

Gość hymmnnnmnnmmmmmmmmmmmmm
walnij se lepiej piwko :P

Gość objawy miłości
a ja mym napisała, co Ci zależy, może nie mogła odebrac?, może to ona czeka na drugi Twój telefon, bo jej sie np karta skończyła?

Gość kreciq
Nie no, nie podniecam się aż tak. Po prostu wstępnie byliśmy umówieni na jutro i chcę to potwierdzić. Bo jeśli ona nie może czy nie ma ochoty, to nie chcę mieć straconego wieczoru jutro. Ja wiem że nie można zaczęsto nachodzić kobiet, bo to niezbyt zdrowe :)

zadzwoń jeszcze raz. jak nie odbierze wyślij smsa (możesz napisać że nie możesz się do niej dodzwonić i dlatego piszesz)

Nie dzwoń, teraz jej ruch. Jak jej zależy to się odezwie. Nie narzucaj się.

zadzwoń!!! ja bym na to czekała na jej miejscu na marginesie: kiedyś chłopak mi się tak bardzo podobał, że kiedy zadzwonił po pierwszym spotkaniu to się zestresowałam i po prostu nie odebrałam ;) a telefon przestał dzwonić... :D zadzwonił po 15 min jeszcze raz ale dyby nie to to sama bym się pewnie nie odezwała ;)

Gość jak masz prywatny
to nie ma jak oddzwonić a nóż widelec to jakiś wariat dzwoni...

kurwa chłopie ile masz lat? 5? :/ o takie rzeczy się pytasz? czy tu kurwa nie ma jakiejś normalnej osoby, która nie gra w żadne gierki, nie zastanawia się nad niczym milion razy, nie głowkuje, nie szuka odpowiednich schematów. OSRAŁ CIE PIES!

A czy nie ma tutaj normalnych osób, które nie jechały by po innych z tego tupu określeniami jak wyżej? Kolega pyta i bardzo dobrze. Jak nie ma doświadczenie z kobietami, to lepiej zapytac o radę niż walnąć gafę.

Gość jak masz prywatny
jak ktoś milczy prawie pół roku to dopiero gafa :P wyślij jej esa i leć na piwko a najlepiej dziesięć :P taki czwartkowy znieczulacz :D pzdr

Gość cccceeeeddddzzzzaaakkkk
spokojnie, nigdzie nie dzwon. zadzwoniles, nawet jak nie mogla odebrac to juz wie, ze skoro dzwonisz to jestes zainteresowany. po co sie narzucac i pograzac? teraz to ona powinna wyslac ci smsa i zrobilaby to jesli jej zalezy. tak wiec zaczekaj i sprobuj jeszcze raz jutro czy pojutrze gdy sie sama nie odezwie.

skoro kobieta dała mu nr telefonu to chyba jest zainteresowana, no nie? nie wiem w jakim jesteście wieku ale może ona zobaczy nieodebrane połączenie i nie będzie wiedzieć czy dzwoniłeś czy może tylko puściłeś sygnał że o niej myślisz... w takiej sytuacji głupio oddzwaniać

Gość kreciq
A więc postanowiłem, że nie będę dzwonił na razie. Zaczekam do jutra, może się sama odezwie. Raz już tak było, jeszcze przed naszym spotkanie. Nie mogła odebrać, to potem sama puściła mi 'eskę'. W wieku jesteśmy tzw. studenckim, nie jesteśmy już dziećmi jak ktoś tam sugerował. laida - ona nie tylko dała mi swój nr telefonu ale i dała się umówić na spotkanie, które było zresztą udane.

no teraz to już i tak troche późno na dzwonienie ;) a na przyszłość - nie analizuj tak wszystkiego. zależy Ci to dzwoń, ona na pewno na to czeka.

Gość dziewczynaaa222
nie dzwon bo dziewczyny takie sa ze jak im zalerzy to same atakują telefonem swój cel :D hihi a skoro nie odebrała a tymbardziej nie oddzwoniła .... to tybardziej się nie odzywaj