alex2222 0 Napisano Listopad 20, 2008 witam! mam 22 lata i w domu 2 miesiecznego bobasa, ktory niestety przyszedl na swiat przez ciecie cesarskie. ale cale szczescie jest wszystko wporzadku i z malym i zemna. ja czuje sie znakomicie po cesarce zostala tylko niewielka blizna a poza tym wszystko wrocilo do normy. chcialabym jeszcze jednego takiego bobasa, czy 6 miesiecy po cesarce jest to odowiedni czas na nastepna ciaze? poniewiaz slyszalam dwie skrajne odpowiedzi 6 miesiecy i dwa lata, wiec sama niewiem. prosze o odpowiedz za ktora zgory dziekuje i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dwa lata Napisano Listopad 20, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makijaja 0 Napisano Listopad 20, 2008 Gdybyś pogadała z lekarzem, powiedziałby ci zapewne, że to za krótki okres czasu na drugą ciążę. Powinnaś pozwolić macicy odpocząć przynajmniej 2 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojojjj Napisano Listopad 21, 2008 też słyszałam że żadnej od lekarza że żadnj ciąży przez najbliźsze 2 lata - bo to niebezpieczne - macica sie musi porządnie zagoić!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach