Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonooka__

jestem sama i nawet nie chce zeby bylo inaczej

Polecane posty

Gość zielonooka__

czy to normalne? czy ktos tez tak ma? mam 23lata, mialam chlopaka gdy bylam w wieku ok. 18lat, bylismy razem rok. pozniej juz tylko calowalam sie z kilkoma facetami, ale to nie byly zadne zwiazki. jakos nie czuje potrzeby zmiany stanu rzeczy, moze czasmi... ale wtedy momentalnie przypomina mi sie, ze facet moze mi naruszac "przestrzen osobista", zagmatwac moj swiat i bedzie tylko gorzej. wiec po co niby cos zmieniac? tylko martwi mnie jedno, czy kiedys nie bede zalowac tego postepowania? czy na "starosc" nie stwierdze, ze cos zaprzepascilam? a wtedy bedzie juz pozamiatane :o co myslicie?

Gość zielonooka__
czyli co? jestem sama z takim tokiem myslenia?

odbiegne od tematu.. zapytam.. jestes komentatorką kominka.blox ? 23 lata to jeszcze młoda kobietka. :) na facetów masz jeszcze czas do niczego sie nie mzuszaj. ale stanie na Twojej drodze jakis interesujacy obiekt sproowac mozna..;)

Gość zielonooka__
nie kometuje taml, ale czasmi czytam:) tylko ja sie nawet nie kwapie do proby...

Gość A Kkszakll Herceg
Lepiej teraz postaraj się coś zmienić, chyba nie chcesz obudzić się w wieku iluś tam lat jako samotna zgorzkniała kobieta?

Gość zielonooka__
A Kkszakll Herceg, a dlaczego zakladasz, ze osoba "samotna", w sensie zyjaca bez partnera, musi byc zgorzkniala?

Gość A Kkszakll Herceg
Napisałam w wieku iluś tam lat, np 40. I nie napisałam że musi, jest duże prawdopodobieństwo że tak będzie. Lata szybko płyną.

Gość zielonooka__
ale jak niby mam sie pozbyc mysli, ze moze byc w zwiazku gorzej, bo mi sie to jawi jako same problemy

Gość zielonooka__
no tak, moj temat to nie prowokacja, wiec tlumy sie nie zbiegly

Gość zielonooka__
no wiesz, jakkbym napisala, ze chce byc sama bo nie chce miec kuli u nogi, jaka jest facet. bo wiekszosc to niesamodzilni frajerzy, z inteligencja wrobla, adop tego szukajacych kobiety, tylko po to zeby ja dupczyc. dodalaby jeszcze pare ostrych sformulowan, to by sie smietanka zbiegla i kwilila. no ale coz, kultura i normalnosc nie zdobywa poklasku na kafe, zrezta w realu tez czesto nie. dlatego kafe do stos prowokcji, bo to "sie sprzedaje"

Gość zielonooka__
wedelka, nie zrozum mnie zle, Tobie dziekuje za odzew:)

Gość Monika Sz
od ponad roku jestem sama , przelotnych znajomości nie liczę :p dostaję wiele zapytań o randki ale jakoś nie znalazł się jeszcze ten .. więc faceta nie mam póki co nie narzekam . :)

ja jestem do 4 lat sama, po rozodzie i wcale nie szukam nikigo. mysle jednak ze znajdzie sie ten \"ktos\" ale nic na siłe. dodam ze jesyem po 40-tce o sama wychowuje dziecko nie spiesz sie, masz czas

Gość zielonooka___
no wlasnie ja sie w ogole nie spiesze... komfort mam taki, ze ani ja nie chce nikogo, ani nikt raczej mnie. bo ukladna dziewczynka, co to bedzie swietna kura domowa, to ja zdecydowanie nie jestem

Gość ja cie rozumiem az za dobrze
czesc wiem o czy mowisz mam podobnie poprstu lepiej sie czuje sama hehe i tez mam zielone oczy ;D

Gość zielonooka___
to podajmy sobie lapki 🖐️ :D

Gość ja cie rozumiem az za dobrze
a podam pewnie ze podam :D tylko hmm nie wiem jak;p ale przybijam :D