Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnoIia2

ZAPAMIĘTAJCIE !

Polecane posty

ja jestem magnolia a komus spodobal się mój nik i zrobił sobie podobny, bo mongolia :( nie mylcie nas

Gość anjjyr
magnolia weź już przestań panikowac. pierwszy raz cię na oczy widzę. myślisz, że ktoś się będzie zastanawiał imiał przemyślenia na twój temat czy to ty czy nie ty

ale ty tego nie wiecie i wam sie myli. co wy czytac nie umiecie.?? poza tym wszyscy mi mowicie ze za mloda jestem. a wcale ze nie, ja jestem duzo dojrzalsza od moich kolezanek

Gość ips
Ludzie to podszyw💤

Gość ta dziewczyna mnie dobija

jestem młoda ale strasznie dbam o swój dobry wizerunek i nie mogę sobie pozwolic na to, żeby moi najlepsi przyjaciele z forum mieli mnie za idiotkę! dlatego apeluję do was, przelejcie na moje konto po 10 zł . dzięki za wsparcie podaję nr konta Anna Bryzek GE Money Bank 68 5886 6549 0000 8076 6688 z dopiskiem pomagam dzięki, kocham Was

ja teraz ide spac bo jutro mam na 8 do szkoly. papa. odezwe sie jutro jak bede miala wolny komputer.

albo nie, nie odezwę się bo się na was obraziłam i będę płakać całą noc. chyba że jutro na koncie pojawią się pierwsze pieniądze to sprawdzę po nickach komu wybaczyć i tylko z tymi osobami będę rozmawiała na forum a reszta ma się do mnie nie odzywać!

Gość koszt brykanie
życie mieli i kosztuje

Gość
bidulka :D i co z tego? przeciez to tylko jakies forum :O ja to dopiero mam podszywaczy ;) moderatorom sie nie chcialo naprawic mi nika u teraz kazdy moze byc lauren :D

niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmę upatrzony stolec i w skaramentalnej ciszy skonsumuję swój posiłek aż mi sie uszy trzęsą, odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji :classic_cool:

Gość Travis Side
ale długie zdanie..... :D

Gość e tam marquez
napisal lepsze i smieszniejsze i na dwie strony

hej wróciłam ze szkoły. możemy teraz popisać. może to będzie nasz topik takich rozmówek? :)