Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lx

angielski u lekarza

Polecane posty

Gość lx

Jak powiedzieć po angielsku,że: od ostatniej wizyty dziecku sie pogorszyło,dostalo goraczki bardziej kaszle i ma katar i że ten lek nie dziala bo choroba sie nasilila i ze dziecko czuje sie gorzej!!

Gość lx
UPPP POMOZE KTOS????

since my last visit here with my child it got even worse, it has got high fever, it caughs more and has got runny nose.

that treatment hasnot helped so far, it noly got worse...

Gość lx
dziękuje :)

Gość nigdy się nie uczyłam ang
ale napiszę jak ja to bym wydukała. Lekarz powinien połapać. Since last time we were here , with child is getting worse, he/she got fever, is caughting, the nose is running. I think that medcine does not work beacuse child feels worse/is getting worse. Ja wydukałabym to mniej więcej tak właśnie. Mam nadzieję, że pomogłam i powrotu do zdrówka życzę :)

Gość lx
mieszkam !!!jakos stekam ale teraz nawet nie mam glowy o tym myslec ... ryczec mi sie chce bo dziecko czuje sie gorzej niz przed wizyta dostalo antybiotyk a po nim goraczke,nasilil sie kaszel ...masakra dziekuje jeszcze raz Wam :)

Gość a od kiedy stosujesz
lekarstwo ? wszystko zaczyna dzialac dopiero 3ciego dnia a po 5widac efekt czy pomoglo czy nie a co do angielskiego - to co dziewczyny napisaly jest w porzadku :) zdrowka zycze !

Gość lx
od poniedziałku dostaje antybiotyk, nawet jej nie zbadala tylko ucho zobaczyla bo ja bolalo a inne objawy ktore wymienilam kaszel,katar olala.... 😭 ucho przestalo a reszta sie wzmogla

Gość a od kiedy stosujesz
ech no to idzcie jutro potem weekend i trzeba by sie szwedac po dyzurnych przychodniach a dajesz cos oprocz antybiotyku ? krople do nosa ?syrop ? na noc jakies porzadne nawilzanie w pokoiku gdzie spi dziecko w sumie jak dali antybiotyk na ucho to niekoniecznie musi dzialac na inne sprawy

Gość lx
no jakby nie olala tego ,ze dziecko kaszle to moze by przepisala cos innego a tak bylam tam 3 min i tak bylam zadowolona,ze dostala antybiotyk...mam jeszcze inne syropk,krople,witaminy