Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jesttt

butelka avent-czy przechylając pełną butelkęmleko powinno lecieć ciurkiem?

Polecane posty

a to ze ty piszesz ze ty zapewniasz.... aj moge cie zapewnic ze jestem królową angielską.

dobra, i tak mnie nie przekonacie. Ja poprostu tych butelek uzywam od bardzo dawna, wiele moich koleżanek tez. Położna z najlepszego szpitala połóżniczego mi poleciła. I nie leje mi sie z żadnej strony z tych butelek.

misiowa to tak jak bys mi chciała wmówić że wałęsa jest murzynem. Noż cholera nie jest!!!!!! Tak i z aventów mi sie nie leje. Jest wiele jeszcze fajnych i dobrych ale z allegro jakies nieznanej firmy bez polskich certyfikatów bym nie kupiła i już.

Gość allegro aukcje
No to poszukaj trochę na necie o firmie Born Free i nie wkurzaj mnie, zarzucając mi jakieś oszustwa czy wciskanie bubli. To, że jesteśmy w Polsce zacofani i, że u nas tych butelek nie ma, nie znaczy, że są złe. Wiele firm (nie tylko butelkowych) u nas niema, a ludzie jadąc za granicę przywożą sobie różne rzeczy i żyją:O

no jasne jasne:) ale ja nie musze byc przekonana do tych twoich wynalazków. Zresztą wiele zagranicznych firm jest sprzedawana w polsce i ma polskie tez certyfikaty, a ta nie. Kropka i nie z zacofania to musi wynikać.

Gość mamamijjaa
w każdej butelce ciśnienie musi sie jakoś wyrównać, jeżeli to mleko by nie wyciekło to smok zapychał by sie mlekiem. Nie ma jakiegoś super systemu który niweluje to ciśnienie. To to jest fizyka.

tylko ciut reklamuje;) ale zanim ja tego czegos od ciebie nie kupie to tylko tobie na słowo musze wierzyc ze te butelki nie zaweirają owego związku. paranoja.

Gość beatkamamusiasynusia
ja jednak muszę ponarzekać na Avent :-( Wszyscy mi je zachwalali,wiec się w nie zaopatrzyłam i uważam ze wyrzuciłam pieniązki w błoto....Mam 3 butekki i każda z nich przecieka!!Mimo że dobrze i mocno dokręcam nakrętkę to przy wstrząsaniu zawsze wycieka mleko.U mnie sprawdziły się butelki LOVI,mają bardzo fajne dynamiczne smoczki i są w przystępnej cenie :-)

Gość allegro aukcje
madonna: nie musisz mi wierzyć. Wystarczy wejść na stronę o tych butelkach:) I wystarczy odrobinkę znać angielski. Poza tym z jakiej racji mam nie wierzyć tamtej firmie, a mam wierzyć np. Aventowi (który nawiasem mówiąc jest tak polski jak ja jestem murzynką) tylko dlatego, że jest dostępny w Polsce i ma polską instrukcję?

Gość a ja polecam te butelki
http://www.handi-craft.com/ mozna je kupic za granica, ale widzialam tez na allegro (oczywiscie duzo drozej), ale za granica sa bardzo znane i chwalone.

Gość anka 84
moje dziecko o maly wlos a by sie udusilo przez butelke aventu bo cieklo ze smoczka ciurkiem jak cholera.juz nigdy wiecej aventu!!!