Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ULCIA ...25

***MAM PYTANKO - JAK OGOLIĆ SOBIE ODBYT***

Polecane posty

Gość elaborate
Po co golić odbyt? Żeby zawiało?

A ten topic jeszcze się trzyma:D Dzisiaj umieraliśmy ze znajomymi ze śmiechu, jak im o nim opowiedziałam:D O jego pierwszych stronach, dokładnie:D

Gość hkuih
hmm hmmm mam rozumiec, ze golicie okolice odbytu ja i posladki???;/ ok co do okolicy odbytu, ale posladki-przesada, chyba nie macie tam nie wiadomo jaiego lasu-w tym miejscu wlosy sie przecieraja, jesli golicie to brawo, po prostu pozniej bedzie 5 razy gozej :)

Gość hkuih
hmm hmmm mam rozumiec, ze golicie okolice odbytu ja i posladki???;/ ok co do okolicy odbytu, ale posladki-przesada, chyba nie macie tam nie wiadomo jaiego lasu-w tym miejscu wlosy sie przecieraja, jesli golicie to brawo, po prostu pozniej bedzie 5 razy gorzej :)

Jak wy golicie sobie pośladki, to wyobrażam już sobie, jakie później będziecie miały porośnięte tyłki, tylko współczuję...

Uważajcie na kremiki do depilacji, bo jak dłużej z nim postoicie to Wam wypali większą dziuręw dupie. Przyklejcie sobie plastra na wosk i jechane :) Potem narzeczony wyliże, co trochę złagodzi ból hehe. A może jak mu te włochy zostają w zębach, to niech je wszystkie wygryzie i po problemie... Taka męska kosiarka ...

a kto goli pośladki??? fuuu no chyba, że mężczyźni, to co innego ja tylko okolice dziurek :D a tak w ogóle to nie róbcie bydła na tym topiku! co to za wklejanie kropeczek i wypisywanie innych ciulstw??????????

Gość smmmmutna
ja jakos daje se rade,trzeba ukucnac pod prysznicem i delikatnie na wyczucie i gladka jak u niemowlaka;)

Gość ULCIA ...25
BUZIAKI DLA WSZYSTKICH OGOLONYCH...SLE ULCIA -25

:D:D moj tylek jest nieogolony :P jak probowalam to sobie zgolilam kawalek skory :O i bolalo jak diabli.... ciezko jechac po kakaowym oku :(

Gość ogolona dodaje sie

Gość JA GOLĘ SIĘ BRZYTWĄ I JEST OK

Gość łołłłłł

Gość Cześć ludziska
wczoraj ogoliłam się, bo dziś będę uprawiała ziemniaki...hihihi Tak wiecie i za zdrowie i dla ducha... A wy jak tam z kartoflami...rosną...?

Gość Halo jest tu kto...
bo właśnie się golę, więć pomyslałam, że się ktoś przyłączy o 7 rano ?

Czy to nie jest znajomy topik? Chmm, a gdzie laski z ktÓrymi miała być orgietka?

Gość ołłł yeah
Kurcze , każdy goli się gdzie chce jeśli ma taką potrzebę. Zgadzam się z jedną z wypowiedzi, że po co się pytasz jak ogolić sobie odbyt, skoro wnioskuję że musisz być w tym obeznana :) Jestem dwa lata ze swoim facetem i jeszcze nie przeszliśmy do tego etapu, więc nie mam potrzeby golić nic poza standardami :) Poza tym nie są aż tak długie że " przeszkadzają mi w chodzeniu" <lol> ;D pozdrawiam