Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odpowiedzcie mi

Ciąża

Polecane posty

Gość Odpowiedzcie mi

hej nie mam juz od wrzesnia okresu ostatnio kochalam sie na początku paździrnika po ilu godzinach od wspolzycia zachodzi sie w ciąże? ciagle mam zgage i jasny sluz na bieliznie musze uzywac wkladek na brzuchu pojawilo sie sporo roztępow oczywiscie wizyta u lekarza dopiero 8 grudnia;/ nie chce robic testu bo co mi to da skoro i tak bede u lekarza ale chciala bym sie dowiedziec czy to oznaki ciązy więc pytam dziewczyn tych ktore są lub byly juz w ciązy czy mialy straszny sluz bialy ktory sie lepi bez zapachu jest ... i tu mam jeszcze bardzo osobiste pytanie czy jesli nie wiedzialyscie ze jestescie w ciązy i partner wyczul u was w pochwie malutką góreczke lub co jak by wystawalo z niej takie dlugie czy to mozliwe na początku ciązy? prosze nie krytykowac

Gość Odpowiedzcie mi
dodam że strasznie kuje mnie podbrzusze jak i cały brzuch a kiedy siedzę to muszę sie co parę chwil prostowac bo mnie uciska brzuch i wtedy strasznie boli

Gość wiolonczela
kobieto, jak najszybciej do lekarza. Nie wiem dlaczego zwlekasz z tym testem. Zrób go i będziesz miała jasność. Bo ja cos podejrzewam, ze to jednak nie ciąża, tylko jakas infekcja, czy inne dziadostwo. Z dupą nie ma żartów!!!

Gość wiolonczela
A w którym dniu cyklu byłaś wtedy? Bo nawet gdybys była jednak w ciąży to objawy, o których piszesz są dość niepokojące. Dziwię się, że umówiłaś sie na wizyte dopiero po dwóch miesiącach.

Gość Odpowiedzcie mi
wiolonczela:jak to infekcja ;/ ja chce juz byc w ciązy a ty z infekcja wyskakujesz ;/ kurde ale wiesz strasznie ten brzuch urusł no kurde jaka to moze byc infekcja dbam o higiene nie kocham sie z kilkoma partnerami ciagle z jednym tym samym ;/ moze ja tak bardzo chce zajsc ze ciagle cos widze u siebie

Gość wiolonczela
mówisz o jakims zgrubieniu w pochwie i o bólu, ze cie coś uciska - i to wydaje mi sie niepokojące. rozumiem, ze cgcesz zajść w ciążę, ale dlaczego na Boga do tej pory nie zrobiłaś testu??? Zrób to jutro i bedziesz wiedziała.

Gość wiolonczela
O infekcje, wcale nie tak trudno - to jest takie miejsce, że nawet przy wyjatkowym dbaniu o higiene może sie trafić jakaś grzybica.

Gość Odpowiedzcie mi
ech ;/ zrobie sobie ten test napewno ;/ a jesli jestem w ciazy to moglo by byc tak ze jak siedze to poprostu mnie brzuch boli i musze sie prostwac?

Gość wiolonczela
Mam nadzieję, że wszystko jest ok. Życzę Ci tej ciąży. Koniecznie daj znac co z tym testem. Pozdrwaiam

Gość papaparapapaa
kurde,tez mam zmartwienie.okres mi sie spoznia 5 dni,z chlopakiem kochalam sie dokladnie w dni plodne... ale nie ``skonczyl`` we mnie. i pytanie takie,czy to jest zawsze na 100%pewne ze jezeli sie uprawia sex w dni plodne to bedzie sie w ciazy?? ostatnio mam duzo stresu,troche rozstrojony organizm i jeszcze doszedl ten stres teraz i mysle ze to przez to okres mi sie spoznia.

Gość Odpowiedzcie mi
dziewczyny czytam teraz o tej golce w pochwie to sa wypowiedzi rozne ze wyczuwam szyjke macicy tylko ze te dziewczyny dodaja tez ze są w ciazy ale braly tabletki