Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqr..... Marta

Jestem mega zła! Znów nic nie wygrałam w telefonicznej zagadce tv!

Polecane posty

Gość wqr..... Marta

Właśnie wykonałam dokładnie 25 prób nawiązania kontaktu z tvn (3,66zł z vatem) za każde połączenie, które i tak nie połączyło mnie ze studiem! (czyli.25x3.66=91,50zł) 😡😠[wsieckly]😠 Wściekła jestem niesłychanie! Tak się zawzięłam, że w powiedziałam: już tyle wydzwoniłam, że poświęcę się jeszcze aż kurna wygram! I co?! I jedno, wielkie G..... ! :-O Czy komuś się chociaz raz udało wygrać jakąś kasę w tych teleturniejach, zagadkach, krzyżówkach????!!!!!

Gość wqr..... Marta
kurna, za naiwność się płaci 😭

Gość wqr..... Marta
cisza oznacza, że nikomu się nie udało, albo.... nie byliście tak ślepo naiwni (jak ja😡 ) żeby dzwonić po jakichś nędznych teleturniejach, gdzie i tak jest wszystko ustawione :-O

Gość Marta* leń
no.

Gość wqr..... Marta
nawet nie macie pojęcia, jak żałuję tych wywalonych w błoto pieniędzy! 😠 A mogłam sobie kupić za to tusz do rzęs, błyszczyk, czy jakąś 'bluzczynę' na grzbiet:-O A wszystko przez to, że pokłóciłam się z chłopakiem, który poszedł spać i nie chciał się ze mną kochać. Zła zasiadłam przed tv. Nudząc się i chcąc poprawić sobie nastrój, wymyśliłam, zagranie w zakichaną zagadkę na tvn 😭 Teraz jestem podwójnie wkur..... :-O

Gość ja wygrałem 900 zł
a dzwoniłem ze 20 razy, było to około 5 rano :)

Gość teleturniejowiec
Tam się z reguły nie da dodzwonić. Niby zajęta linia i w ten sposób zarabiają na ludziach bo wyraźnie jest napisane i mówią, ze płaci się nawet wtedy, kiedy nie połączą cię z prowadzącą czy prowadzącym. Ja raz zagrałem, nic nie wygrałem i tez dzwoniłem z 10razy

Gość hahaha dobrze ci tak
na drugi raz 10 razy się zastanowisz zanim zadzwonisz do wróżki czy do telewizji aby rozwiązać hasło w krzyżówce:D

Gość nerwiczka
bo to tylko pic na wode, chocbys chciala to sie nie dodzwonisz, oni zeruja na takich jak Ty i zbieraja niezla kaseeeeeee

Gość o jaaaa......
lepiej jak za te 90zl zagralabys w multi lotka