Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onnn..

Co otym myślicie - ważne

Polecane posty

Gość Onnn..

Witam. Moja żona poznała faceta na czacie, wymienili się zdjęciami teraz gadają na gg założyła sobie w tajemnicy przede mną konto. email. On okazał się oszustem a ona nadal z nim pisze na gg i proponuje mu cyber sex. Proszę o wasze opinie co o jej zachowaniu myślicie

Gość ssada
gratuluję żony :O nie dorosła do małżeństwa

Gość ranking
żona Cie zdradza a Ty sie pytasz na kafe co o tym myślimy? łooo matko!!!!!!

Gość Donnie
tez mialem taki problem z dziewczyna . zaczela gadac zna czacie z facetami i zauroczyl ja jakis gosc ze szwecji mial 50 lat. zaczela gadac z nim na gg ,proponowal jej wyjazd do szwecji i takie tam, chciala ze mna zerwac dla niego i po jakims czasie okazalo sie ze jest oszustem i wyrywal panienki oduzal je i wykorzystywal.

Gość Donnie
a co ja zrobilem w takiej sytuacji? to samo co ona ,i wtedy zdala sobie sprawe jak bardzo mnie skrzywdzila. proste i skuteczne

Gość Gabiii
Myślę,że gdyby Twoja żona pisała sobie z kimś-to nie jest żadna zdrada,to przecież tylko wirtualna znajomość-gorzej ,że robi to w tajemnicy przed tobą-i to jest już niepokojące :-(

Gość Twoja żonka
pisałam z nim przez tydzień i nie było cyber sexu!!!! odkąd okazał się oszustem nie pisze z nim i szkoda ze tego nie uwzględniłeś w swoim poście. Poza tym nie zgadzam się z opinią, którą ktoś napisał że Cię zdradzam chyba ten ktoś nie wie co to jest zdrada!!!!!!!!!!!! nie całowałam się z nim ani nie bzykałam!!!!! nie umawiałam na żadne spotkania!!!!! a to jest dla mnie zdrada!!! Poza tym dlaczego nie napisałeś, że odkąd jesteśmy ze sobą (prawie 10 lat) nie mam prawa mieć żadnych znajomych ??!! i nigdzie nie mogę wychodzić tylko dom i dzieci i niedługo Tworki :( wiesz co? już myślałam, że będzie między nami dobrze..... pozdrawiam wszystkich

Gość Twoja żonka
proszę nie wywlekaj już nigdy naszych brudów na forum rozmawialiśmy już na ten temat a Ty chyba chcesz mnie dobijać i ranić wypowiedziami innych!! To taki rodzaj kary tak?? Niech Ci będzie!! Dużo więcej w życiu już przeżyłam przeżyję i to.

Gość Twoja żonka
dobrze, że chociaż byłeś uczciwy i mi powiedziałeś, że założyłeś tego posta i mam nadzieję, że to ostatni z Twoje strony...

Gość hipochondryczka w kostnicy
:D:D:D zenada :o

Gość Gabiiiiiii
On chyba bardzo Cię kocha że tu pisze i szuka pomocy. Przemyśl to