Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Puchatek1984

RANKING najlepszych SPORTÓW na SCHUDNIĘCIE!!!!!!!

Polecane posty

Witajcie drogie dziewczyny!!!! :) Bazując na rankingach najskuteczniejszych diet (chociaż nie do końca są zdrowe niektóre:O), kremów antycellulitis itp. postanowiłam zebrać do kupy nasze poczynania ze soprtem. Na pewno pomoże to zestawienie wybrać niejednej dietowiczce odpowiedni rodzaj sportu:) Ja myślę że: 1. Jogging 2. Brzuszki i inne wygibasy na dywanie

Gość no własnie czemu
no

Gość szybkie marsze
i chodzenie po górach - przyjemne i pozyteczne, sama nie wiem kiedy ubyło mi po kilka cm w biodrach i udach, a nie stosowalam diet. :classic_cool:

na zilono podobno link do jakiejś reklamy ukryty tam jest... nie polecam testowania ,bo może wirrrr sporty-basen -rewelka na ujędrnienie skory i kcal sporo kosztuje popływanie . rower, orbitrek, narty ,taniec i wszelaki ruch wskazany..nawet mycie okien kilka kcal solidnych ucieknie:D

Gość porcelanka_lalka
wiesz co rewelacyjny krem poprawiajacy krazenie to z serii Eveline (ten czerwony) POLECAM napawde goraca i dodatkowo sie owinac folia... skora sie robi jedrniejsza juz po kilku zastosowanaich kosztuje okolo 20 zł a z cwiczen to oczywiscie THE BEST - jogging & basen nachdemmmmm... skakanka ,rowerek stacjonarny, rowerek taki na palcach (wiecei o co kaman) BRZUSZKI przy tancu tez fajnei mozna pozbyc sie kalorii ogolenie fajny temat. POZDRAWIAM.

Porcelanowa rower taki na plecach ,prawda...bo ten na palcach to moze mały wydatek kaloryczny:) literówka wiadoma rzecz,ale fajnie to wyszło:)

Gość porcelanka_lalka
hahah ale sie usmialam ciekawy bylby ten na palcach.. hmm dzieki :) wogole swietne masz wymairy ;p pozazdroscic.

Pływanie, rowerek, wiosełka (rewelacja na cellulit), joga, nordic walking. Ćwiczenia siłowe też jak najbardziej bo im więcej mięśni tym więcej jeść możemy bez przytycia :)

Gość freeze
Rower, rower i jeszcze raz rower, oczywiscie taki zwykly, nie stacjonarny. W tamtym roku jezdzilam dzien w dzien przez dwa miesiace po 80 minut i zmniejszalam sie doslownie z dnia na dzien, do tego skora mi sie pieknie wstapila. Bez roweru tez chudlam, ale centymetry juz tak ladnie nie lecialy, no i cialo bylo flakowate, szczegolnie brzuch.

Gość ja odnośnie tego serum
z Eveline czerwonego. Używałam go i faktycznie, skóra była jędrniejsza, fajnie napięta. ALE po odstawieniu zauważyłam, że celulit zrobił się bardziej widoczny niż wczesniej. Dlatego nie polecam :/

Gość porcelanka_lalka
a to nie wiem czemu tak... hmm ja nie zauwazylam,a przestalam go stosowac bo juz pozbylam sie rozstepow a teraz tak profilaktycznie go uzywam ... hmmm dla mnei byl siwetny, czasmi tez robie sobie piling kawowy tez fajna sprawa.

A ja własnie po rowerze prawie nic nie schudłam, tzn moze nie tak-schudłam wizualnie, ale wagowo ani trochę...no i okropnie masywne mi się łydki zrobiły:O A też jeździłam dzień w dzień po 40-60 km, na najcięższej przerzutce. Ktoś wspomniał że nodric walking jest sportem, który sprzyja chudnięciu, niezgadzam się z tym

Zaliczyłam dzisiaj 2 godz. na fitness (magic bar i step BUP), czuję się dobrze, po terningu, kiedy miałam rozgrzane ciałko wmasowałam w nie balsam antycellulitis \"Aloe active\" firmy HEAN. Zawiera on m. in. wyciąg z imbiru i jego działanie jeszcze bardziej rogrzało moje sadełko, aż miło parzyło ;) Ktoś tu wspomniał o wiosełkach...Ja słyszałam że one nie przyczyniają się aż tak do intensywnego spalania tkanki tłuszczowej, jedynie wzmacniają kondycję i niestety rozbudowują ramiona:O W fitness clubie, do którego chodzę jest możliwość zajęć na wiosełkach, ale przeważnie chodzą na to faceci, może raz widziałam kobietę, oczywiście szczuplutką.....

Skakanka-słyszałam że skuteczna, ale w moim przypadku obawiam się, że rozbuduje mi łydki (właśnie tak się stało po miesiącu chodzenia na zajęcia step, ale powiedziano mi że moje napuchnięte łydki kiedyś stęchną, także zaciskam zęby i ćwiczę dalej....)

Gość lkkoooo
biegi